Prepolovila se! Voditeljka "Slagalice" uhvaćena u javnosti posle skandala sa Urošem Ćertićem (FOTO)

04.05.2022

06:45

10

Autor: Marija Mitić

Marija Veljković u šetnji ne skida osmeh sa lica i stalno je na telefonu

Prepolovila se! Voditeljka "Slagalice" uhvaćena u javnosti posle skandala sa Urošem Ćertićem (FOTO)
uroš marija - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović/Antonio Ahel/ATA Images

Voditeljka Marija Veljković u žiži je javnosti otkako se pročulo da se razvela, kao i otkada su u javnost dospele informacije o njenom navodnom neverstvu.

Naime, lepa voditeljka kviza "Slagalica" stavila je tačku na svoj brak sa arhitektom Milanom Milovanovićem, što je u javnost dospelo sredinom 2021. godine. Iako je o svemu tome dugo ćutala, Marija je naposletku progovorila o krahu braka sa čovekom sa kojim ima četvoro dece, međutim, kada je reč o tačnim razlozima ostala je mistična.

Ipak, nedavno se ime Marije Veljković našlo u vezi sa kaskaderom Urošem Ćertićem, a navodilo se da je sa njim prevarila supruga zbog čega je navodno i došlo do razvoda. Zbog raznih napisa, naslova i spekulacija, Marija je neko vreme bila u medijskoj ilegali, dok ju je paparaco našeg portala sada uhvatio u javnosti.

ATAImages/ Antonio Ahel
Marija Veljković sa bivšim suprugom

Voditeljka je, naime, uživala sama u šetnji Beogradom, tačnije na Zemunskom keju. Ona je sve vreme pričala preko telefona i smejala se, što nagoveštava da je prebrodila krizu. S druge strane, evidentno je da je voditeljka znatno smršala, pa je moguće da se buran period koji je iza nje, na nju ovako odrazio.

Za šetnju pored reke Marija je odabrala dugu ružičastu haljinu, preko koje je nosila crnu jaknu, a kako je bila u posve opuštenom izdanju i sa malo šminke, u šetnju je krenula u patikama.

Podsetimo, mediji su navodili da se Marija razvela zbog navodne afere sa kaskaderom koja je navodno trajala godinu dana i to pre njenog razvoda.

Zbog ovih navoda voditeljka je bila u šoku i nije želela preterano da ih komentariše, dok se Uroš o svemu oglasio za 24sedam.

- Mi smo komšije, tu, 200 metara. Viđali smo se, „družili" neko vreme. To je sve što mogu da kažem! Upoznali smo se, koliko se sećam, odavno, na televiziji. Imamo zajedničke prijatelje, glumce, ne znam... Hoću samo da prestane. Da li on (Marijin bivši muž) ili njegovi prijatelji, da pod lažnim ženskim imenima ostavljaju komentare na članke o njenom razvodu: „Nije ona njega ostavila, on je nju i decu najurio jer se je*ala s komšijom Urošem!" Ili: „Nije tačno da se razvode zbog ovog ili onog, viđali smo je kako ulazi i izlazi iz njegovog ulaza na Gundulićevom vencu" - naglasio je on, pa dodao kako su njemu sporni komentari i te kako vidljivi. 

ATAImages/Antonio Ahel
Marija Veljković, Uroš Ćertić

- Evo, idite na Gugl, neko ispod svakog teksta o Marijinom razvodu, a pod ženskim imenom, ostavlja komentare o tome kako se je*ala sa Urošem kaskaderom, Ćertićem komšijom i tako.. Još se njen muž i njegov prijatelj raspituju po gradu da li je to istina! Da je ona bila sa mnom. Hoću da prestanu da se raspituju po gradu i da li on ili neko od njegovih, da prestane da ostavlja komentare pod „fejk" i ženskim i muškim imenima - ponovio je.

Uroš je tada dodao i da sa voditeljkom više nije u kontaktu. Ipak, priznao je i da mu je pisala baš tog dana, zbog raznih napisa.

- Marija i ja se više i ne čujemo, jer je on reagovao. Jutros mi je pisala zbog ovoga, pitala me je šta je ovo. Zato što su oni, valjda, još u procesu razvoda... Kad smo se mi „družili" oni su bili u braku samo na papiru. Dve godine su u stvari bili cimeri, spavali su u različitim sobama. On nije hteo da se iseli. Želim da ovo sve prestane i nadam se da će ovo da ga osvesti - zaključio je Uroš ranije za naš portal.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike