Moja porodica ga je mrzela! Snežana Borjan o početku ljubavi sa Milanom: Desilo mi se sve od čega sam bežala

14.04.2022

16:08

0

Malo je onih koji znaju kako su se zavoleli

Moja porodica ga je mrzela! Snežana Borjan o početku ljubavi sa Milanom: Desilo mi se sve od čega sam bežala
20210228mmBorjan13 - Copyright MN Press

Snežana i Milan Borjan važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni, a o svom braku neretko otvoreno govore za medije.

Međutim, malo ko zna kako je počela njihova ljubavna priča. Atraktivnim izgledom Snežana je oduvek privlačila pažnju jačeg pola, a ovom prilikom priznala je da su joj se udvarali brojni fudbaleri.

ATAImages/ A.A.
 

- Neki su mi se fudbaleri udvarali, ali mi niko nije privukao pažnju. Imala sam mantru da nikada neću ući u vezu sa fudbalerom, niti da ću se zabavljati sa mlađim muškarcem! - započela je ona.

Ali, život ju je demantovao, jer se zaljubila u pet godina mlađeg golmana Milana Borjana.

- Desilo mi se sve ono od čega sam bežala. Za sve je kriv moj brat Nenad, preko koga sam upoznala Milana. Brat je imao neverovatnu karijeru, ali je u mađarskom klubu Videoton doživeo strašnu povredu očnog dna. Nakon toga, vraća se u Srbiju - prisetila se kroz osmeh Snežana za Hit Informer, pa nastavila:

- Imao je operaciju, posle koje mu se vid vratio. Zaigrao je za Radnički iz Niša, gde je bio prvi golman i kapiten. Ali u jednom trenutku mi javljaju da će Nenada zameniti neki kanadski reprezentativac Milan Borjan. I zaista, ubrzo ga je skinuo sa gola. Bila sam besna i ljuta. Cela moja porodica ga je mrzela! Bio je Hitler za našu familiju!

Ljubav sa Milanom desila se gotovo na prvi pogled, a sve je počelo kada je želela da priredi proslavu za svog brata sa kojim je Milan u tom trenutku bio vrlo blizak. Snežana je nabavila Borjanov broj telefona, te ga kontaktirala za pomoć, ali ubrzo se rodila i ljubav koja je i danas veoma jaka.

ATAImages/ A.A.
 

- Odmah smo se svideli jedno drugom. Počeli smo da se dopisujemo, a za nekoliko dana pozvao me je da dođem u Niš na roštilj. Pristala sam, a otac me je pitao: 'Ti opet ideš u Niš? Za dve godine nisi toliko puta išla kod brata. Tebi se sigurno neko tamo sviđa. Jedino može onaj Milan Borjan, on je svetski čovek.' - priča ona i nastavlja:

- Odlično me je poznavao. Kada smo se našli u Nišu, pomislila sam: 'Bože, udaću se za ovog čoveka'.

- Kada smo počeli da se zabavljamo, Milan je živeo kod mene u stanu. Nije bio u dobroj finansijskoj situaciji, jer je sav novac koji je imao potrošio na putovanja, izlaske... On to svima priča, nije ga sramota. I bolje što je bilo tako, jer smo sve zajedno stvorili. Možda naša ljubavna priča ne bi opstala da je bio fudbaler koji je igrao za neki svetski klub - zaključila je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike