Snežana Borjan o ženama fudbalera nema lepe reči: "Ne znaju šta će od sebe, ne bave se ni sa čim!"

10.05.2024

15:13

0

Kaže da je ona postojala i pre nego što se udala

Snežana Borjan o ženama fudbalera nema lepe reči: "Ne znaju šta će od sebe, ne bave se ni sa čim!"
Snežana Borjan - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Supruga golmana Milana Borjana, Snežana Borjan, ima svoj biznis, a potkačila je žene fudbalera koje se ne bave ni sa čim.

Ona je u dobrim odnosima na Anom Rajković, ali o drugima očigledno nema lepo mišljenje pa je bez dlake na jeziku komentarisala njihov život.

- Neko sam ko je uvek podržavao pametne, vredne i uspešne žene i nije mi bitno da li su u pitanju žene fudbalera, košarkaša ili neka druga kvalifikacija. Ana Rajković je jedna od tih i pre nego što se udala se bavila ovim poslom i nastavila je da razvija biznis. Podržavam ne samo nju, nego sve žene koje se bave sobom - poručila je Sneža i dodala da postoje i one koje vole da ne rade ništa.

Teško je biti žena sportiste

- Lako je kada si srećan, zdrav i imaš sredstva da se baviš sobom. Imate puno žena sportista koje ne znaju šta će od sebe i ne bave se ni sa čim, a neke i vole da se ne bave ni sa čim. Ana i ja smo imale biznise i pre nego što smo se udale - tvrdi ona. 

- Teško je biti žena sportiste koji puno putuje, dosta nije kod kuće, ali sa druge strane mnogo je lepo proslaviti njihove pobede i uspehe - kaže Snežana i dodaje da su sve žene fudbalera postojale i pre svojih muževa, ali zavisi kako.

ATAImages/ Antonio Ahel
Snežana Borjan

- Sve smo mi postojale i one koje ništa ne rade su postojale, sad kako i na koji način to je diskutabilno. Nemam potrebu da dokazujem ko sam bila pre Milana Borjana, bitno je da sam srećna pored njega i da gledamo šta će biti u budućnosti - zaključila je ona.

Ana će se uskoro ostvariti treći put kao majka, a Snežana otkriva da li bi ona volela sinu da podari batu ili seku.

Volela bi da ostane u drugom stanju

- Sad smo izašli iz velikog posta i iza nas je najveći hrišćanski praznik. Naravno da bih volela da se ostvarim ponovo kao majka, ali sve je to božija volja i neke stvari ne zavise samo od nas - kaže ona i dodaje da Milan dosta popušta kada je odrastanje sina u pitanju.

- Jako sam stroga majka, jer ja više vremena provodim sa njim. Milan poslednjih godinu dana nije tu, muško je dete, mora tako, nema "cile-mile". Najveća sreća mi je kada mi kažu koliko je vaspitan ili koliko je kuturan.

ATAImages/Antonio Ahel
Milan i Snežana Borjan

Pored svega, Sneža dodaje da njihovom nasledniku Filipu treba da bude prednost što su mu roditelji javne ličnosti.

- To što smo Milan i ja javne ličnosti treba da gleda kao prednost samo zato što su mama i tata nešto napravili i to ne treba da ga opterećuje. Iskrena da budem, danas ko je sve poznat mene je i sramota što me mnogo prepoznaju - iskrena je bila ona.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike