Prolila suze, uništila šminku, a punđu počupala! Snežani Borjan suprug učinio užasnu stvar na dan venčanja

03.02.2022

15:45

0

Autor: Marija Mitić

Ostao je šokiran kada ju je pred svadbeno veselje ugledao doteranu

Prolila suze, uništila šminku, a punđu počupala! Snežani Borjan suprug učinio užasnu stvar na dan venčanja
zvezda_koktel_15122019_0020 - Copyright ATAImages/ A.A.

Supruga fudbalera Milana Borjana, Snežana aktivna je na društvenim mrežama gde je prati ogroman broj ljudi. Većina njenih objava na Instagramu nailazi na brojne reakcije, što je bio slučaj i danas kada je objavila do sada nepoznatu anegdotu koja se desila na dan njenog i Milanovog venčanja.

Naime, kada je završila sa pripremama za jedan od najradosnijih dana u životu, sa kompletnom šminkom i elegantnom punđom pojavila se ispred budućeg supruga, on je ostao šokiran! Tada joj je rekao užasnu stvar, zbog koje bi se svaka žena osećala loše, a Snežani je krenula reka suza

ATAImages/ A.A.
Snežana i Milan Borjan

.- Moram da napišem jednu anegdotu o mom najboljem prijatelju - počela je Snežana posvećujući ovaj post zapravo prijatelju, u znak zahvalnosti, sa kojim je i objavila fotografije.

-  Na dan moje svadbe ulazim u hotel, par sati pred venčanje, a moj iskreni muž me pogleda i kaže "frizura i šminka su ti užasne, izgledaš kao nema baba". Da, verovali ili ne, to mi govori na dan svadbe, tri sata pred venčanje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snezana Borjan (@snezanafi)

 

- Za pet minuta crnilo od šminke mi se slivalo niz celo lice od suza, a punđu sam počupala! Ovaj čovek je uspeo da me smiri, našminka prelepo i od tih počupanoh ekstenzija napravi predivne lokne. Kako je u tom ludilu i stresu to uspeo, ne znam, a mislim da ne zna ni on, sada posle šest godina. Pa zamislite koliko ga volim - stoji u objavi Snežane Borjan.

Podsetimo, Snežana i MIlan Borjan venčali su se 2016. godine, a imaju i sina Filipa.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike