Buran ljubavni život Jovane Tomić Matore pre venčanja: Sa ovim atraktivnim rijaliti učesnicama je bila intimna, dok je jednu ludo volela

20.07.2023

20:50

1

Bivša zadrugarka je zaljubljive prirode

Buran ljubavni život Jovane Tomić Matore pre venčanja: Sa ovim atraktivnim rijaliti učesnicama je bila intimna, dok je jednu ludo volela
Sanja Stanković, Aleks Nikolić, Matora i Ružica Veljković - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Jovana Tomić Matora popularnost je stekla ulaskom u rijaliti "Parovi", a celokupna javnost bila je iznenađena njenim transparentnim izražavanjem seksualnog opredeljenja, po čemu je u samom početku postala prepoznatljiva, što se zadržalo i dan-danas.

Tokom dugogodišnje rijaliti karijere, Matora je imala brojne ljubavne afere, ali i veze sa atraktivnim devojkama, koje bi mnogi poželeli. Poslednjih dana digla je veliku prašinu, jer je konačno pronašla sreću i venčala se sa Anitom Tomić u Crnoj Gori, o čemu bruji javnost.

Njene bivše devojke se nisu oglašavale povodom ovog venčanja, a mnogi su zaboravili sa kojim atraktivnim učesnicama rijalitija je Jovana imala romansu.

Sanja Stanković

ATAImages/ Antonio Ahel
Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora

Matorinu rijaliti karijeru, ali i život uopšte, obeležila je romansa sa voditeljkom Sanjom Stanković. Njih dve su se upoznale i stupile u vezu tokom prve sezone "Zadruge", koja je trajala dve i po godine. Obe su se zaljubile, te su čak i živele zajedno, a snimile su i zajedničku pesmu.

Romansa je "pukla" tokom Jovaninog učešća u "Zadruzi 3", jer joj je Sanja zamerila ponašanje i druženje sa Lunom Đogani, nakon čega se njihov odnos sveo na prepucavanje u medijima. Ni dan-danas nisu u prijateljskim odnosima, iako priznaje da joj je Stankovićeva najveća ljubav.

Monika Horvat

ATAImages/ G.G.
Monika Horvat

Ulaskom u "Zadrugu 4", Matora je upoznala bivšu devojku Filipa Cara, hrvatsku starletu Moniku Horvat. Romansa sa Monikom je bila pravi šok za javnost, budući da joj je to prva devojka nakon burnog raskida sa Sanjom. Iako se činilo da su zaljubljene, budući da se danima nisu razdvajale, a strast je bila na zavidnom nivou, njihova veza je doživela krah nakon samo mesec dana.

Ružica Veljković

Još tokom učešća u "Parovima", Matorin odnos sa pobednicom Ružicom Veljković intrigirao je javnost, a uprkos očiglednim simpatijama, njih dve nikada nisu proznale vezu.

- Naravno da mene i Jovanu vezuje pravo, divno prijateljstvo koje mnogi ovde nikada neće imati. Ja zaista volim devojke, ali naglašavam da Matora nije moj tip, tako da možete da prekinete sa tim pričama da smo mi zajedno. Pre svega bi trebalo da smrša - rekla je Ružica tada u rijalitiju.

Printscreen / Youtube / Happy
Jovana Tomić Matora i Ružica Veljković

MC Aleks

Kao i u svakoj sezoni rijalitija, Matora ima tu jednu devojku koja joj obeleži učešće. Tokom pete sezone "Zadruge" to je bila pevačica iz Bosne, MC Aleks. Njihove simpatije i bliskost nisu krile, međutim, mesecima su vodile žučne rasprave jer Aleks nikad nije bila spremna da javno progovori o emocijama prema Matoroj. Osim toga, roditelji nisu podržali njen odnos sa Jovanom, što je dodatno uticalo na pevačicu da odustane od te veze.

ATAImages/Antonio Ahel
Sandra Bajić MC Aleks

Aleksandra Nikolić

Iako su na kraju "Zadruge 4", kada je Matorina romansa sa MC Aleks totalno propala, priznale simpatije i provodile mnogo vremena zajedno, Aleksandra Nikolić i Matora nikada nisu zvanično priznale svoju romansu. Njihova veza je i dan-danas obavijena velom tajne, a Aleksandra je podvukla da su ostale u prijateljskim odnosima nakon sočnih poljubaca.

Antonio Ahel/ATAImages
Aleksandra Nikolić

Ivana Puzić

Na samom početku poslednje sezone rijalitija, u kom je pronašla suprugu Anitu, Jovana je stupila u ljubavnu romansu sa izvesnom Ivanom Puzić. Njihova veza je ubrzo doživela krah.

Ana Spasojević

Matora je jednom prilikom priznala da je imala intimne odnose sa bivšom cimerkom Anom Spasojević. Ona je otkrila da je posle nastupa Dare Bubamare "privela" bivšu zadrugarku. 

- Posle svirke Gastoz i ja smo s Darom produžili dalje, nije nam se vraćalo kući. Bili smo u jednom lokalu i tamo smo sreli Anu Spasojević. Napila sam se, startovala je i iska*ala! Nikad je posle nisam videla, sve dok se nismo srele u "Zadruzi 5" - rekla je Matora.

ATAImages/ Antonio Ahel
Ana Spasojević i Jovana Tomić Matora

Inače, Matora je svojevremeno govorila o poljupcima sa Lunom Đogani, Sandrom Rešić i Minom Vrbaški, međutim, to nikada nije zvanično potvrđeno ili zabeleženo kamerama rijalitija.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike