Evo šta Filip Car radi Aleksandri iza leđa! Isplivala prepiska sa Natašom Moskvom: Zove me noću jer se plaši da neko ne vidi poruke (FOTO)

14.07.2023

18:44

0

Da li je ovo kraj veridbe sa Nikolićevom?

Evo šta Filip Car radi Aleksandri iza leđa! Isplivala prepiska sa Natašom Moskvom: Zove me noću jer se plaši da neko ne vidi poruke (FOTO)
Nataša Moskva i Filip Car - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pobednica poslednje sezone rijalitija "Zadruga", Aleksandra Nikolić i njen izabranik Filip Car nastavili su svoju romansu i van zidina rijalitija. Kako su i sami priznali, imaju velike planove o zajedničkoj budućnosti, a nedavno su se i verili.

Njihova romansa sa strane deluje idilično, a sada su isplivale šokantne prepiske, koje dokazuju da Filipu i Aleksandri ne cvetaju ruže u vezi.

Poznato je da Caru vernost nije jača strana, a taman kada je javnost pomislila da je odlučio da se skrasi, isplivala je njegova privatna prepiska sa kontroverznom starletom iz Hrvatske, Natašom Moskom. Njihovo dopisivanje detaljnije možete pročitati u nastavku teksta.

Car se oglasio nakon što su osvanule poruke sa Moskvom i poručio da je to samo još jedan u nizu pokušaja da unište njegovu i Aleksandrinu vezu.

- Video sam to malopre, poslali su mi ljudi na Instagramu. Ne znam šta da vam kažem, sve mi je ovo presmešno, lepo sam se nasmejao. Još jedan bezuspešan pokušaj da uzdrmaju mene i Aleks, ali ko god da to pokušava, džabe se trudi. Što se komunikacije sa Natašom tiče, ona mi se uvek javljala posle mojih izlazaka iz "Zadruge", govorila kako me je tamo podržavala, da sam bio super, ja joj se uljudno zahvaljivao... Eto, to je bila priroda naše komunikacije, ništa dublje od toga. Devojku lično ni ne poznajem - poručio je Filip, prenosi Pink.rs.

ATAImages/M. M.
Filip Car i Aleksandra Nikolić

Zove je noću

S druge strane, Nataša Moskva je optužila Cara da je zove noću, jer se plaši da će njihova komunikacija u vidu prepiske isplivati u javnost, što se i dogodilo.

- Ja sam ozbiljna žena, majka, odgovorna osoba, a u svojoj državi radim ozbiljan posao. Brinem sama o sebi i u ozbiljnoj sam vezi, a gospodin Car mi se javlja i govori da me samo za nešto treba, ali da ja to nikome ne govorim jer znamo iste osobe sa kojima je on nije dobar i da mi mora reći sve to uživo - počela je starleta.

- On me zove u nekim sitnim satima na video pozive tražeći da mu se malo javim, da me vidi gde sam jer se boji da mu neko neće videti poruke koje piše obzirom da je paranoičan, smatram da provocira jer poruke nije brisao, sve to stoji tamo danima, a razlog što ovo otkrivam je taj da mu stavim da znanja da nisam kao one što vuče u krevet i da me njegove spletke ne zanimaju, a i da ga postavim malo na svoje mesto jer je veliki ženomrzac i pokvarenjak - završila je Nataša, prenosi Kurir.

ATAImages/ Antonio Ahel
Nataša Moskva

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike