Matora upoznala Anitine najbliže, pa pokazala kako se provodi sa taštom: Stigao kruševački zet (FOTO)

20.07.2023

10:37

0

Stanojlovići su je odlično prihvatili

Matora upoznala Anitine najbliže, pa pokazala kako se provodi sa taštom: Stigao kruševački zet (FOTO)
Matora i Anita Tomić - Copyright ATA Images/M.P.

Par koji je digao veliku prašinu nakon izlaska iz "Zadruge 6", zasigurno su Jovana Tomić Matora i Anita Tomić, koje su se venčale na Svetom Stefanu u Crnoj Gori prošle nedelje.

Otkako su stupile u brak, svaki njihov korak pomno je propraćen, a javnost najviše zanima kako njihovi roditelji gledaju na njihovu ljubav, s obzirom da nisu prisustvovali intimnoj svadbenoj ceremoniji. Jedino je Anitina tetka došla na slavlje, dok Matorin otac Hranislav, nije bio oduševljen razvojem situacije.

Nakon boravka u Beogradu, Matora i Anita su se sa mališanom uputile u rodni kraj Stanojlovićeve, gde je Matora konačno upoznala njene bližnje i taštu. Oni su odmah upriličili slavlje, a Jovana je ispozirala sa taškom, Anitinom majkom.

Sudeći po snimcima i fotografijama, Matora je sa taštom pronašla zajednički jezik, kao i sa ostatkom familije Stanojlović.

U Kruševac su otišle na proslavu povodom rođenja deteta, a atmosfera je dovedena do usijanja. Jovana je u jednom trenutku ponela Anitinog sina Alekseja, koji je kitio muziku parama, a dali su joj i nadimak "Kruševački zet".

Anita i Jovana su Stanojlovićkinoj majci poručile i numeru "Moja tašta", što je sve nasmejalo.

Instagram printscreen/matora23
Matora i Anita Tomić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike