Ovo su roditelji Jovane Tomić Matore! Zapretili su joj pred ulazak u "Zadrugu": Nemoj da nas sramotiš (FOTO)

16.07.2023

20:32

0

"Nemoj da se ljubakaš tamo"

Ovo su roditelji Jovane Tomić Matore! Zapretili su joj pred ulazak u "Zadrugu": Nemoj da nas sramotiš (FOTO)
Jovana Tomić Matora - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Bivše zadrugarke Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović protekle nedelje izgovorile su sudbonosno "da" u Crnoj Gori. Intimnoj ceremoniji su prisustvovali najbliži prijatelji i Anitina tetka, dok se roditelji ni jedne, ni druge, nisu pojavili.

Matora je sa roditeljima uvek imala otvoren i dobar odnos, a jednom prilikom ih je pokazala svojim pratiocima na Instagramu. Oni su joj tada delili savete pred ulazak u "Zadrugu 5".

- Povedi računa malo šta radiš, molim te! Nemoj da se ljubakaš tamo i vataš, kako ti znaš da radiš! Primiri se malo, red bi bio. Nije ti prvi put da ideš u rijaliti, dosta je bilo. Budi normalna tamo, molim te. Pravi se onda da si normalna - rekla je Matorina majka Ana Tomić.

Instagram printscreen/matora23
Ana Tomić - Matorina majka

Otac Hranislav Tomić se oglasio posle ćerkinog venčanja, kojim nije oduševljen, a pred ulazak u rijaliti joj je dao sličan savet.

- Nemoj da nas osramotiš, pamet u glavu. Imaš godina koliko imaš, znaš šta bi trebalo da radiš. Da ne crvenimo - rekao joj je.

Instagram printscreen/matora23
Hranislav Tomić

Podsetimo, Hranislav je izjavio da se sa ćerkom čuo nakon venčanja, a da Anitu još uvek nije upoznao. Tada je takođe istakao da nema vremena da razmišlja o svadbi i da ima svoje obaveze.

- Nemam vremena da razmisljam imam druge obaveze. Nije bitno da li sam bio pozvan ili ne imam svoje obaveze. I da sam bio pozvan ne bih mogao, imao sam zakazane preglede. Čuo sam se sa Jovanom. Anita može da bude lepa koliko hoće, ja imam ćerku. Nisam je upoznao, nije ni moja supruga. Otom potom, znate kako se kaže: "konji se menjaju, a kola ostaju" - rekao je Jovanin otac.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovana Tomic (@matora23)

 

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike