"Nisu srećni" Matora priznala koliko je bole očeve suze zbog venčanja sa Anitom: Želim da im podarim unuče (VIDEO)

19.07.2023

10:20

0

Pronašla je kliniku u Pragu i želi bebu u bliskoj budućnosti

"Nisu srećni" Matora priznala koliko je bole očeve suze zbog venčanja sa Anitom: Želim da im podarim unuče (VIDEO)
Jovana Tomić Matora - Copyright Jovana Tomić Matora Printscreen YouTube/Ami G Show

Jovana Tomić Matora i nejna izabranica Anita Tomić, sinoć su gostovale u emisiji kod Ognjena Amidžića, gde su u programu uživo, pred širokim auditorijumom govorile o svom venčanju, koje je diglo veliku prašinu u javnosti, ali i o porodičnim odnosima nakon stupanja u brak.

S obzirom da se Matorin otac, Hranislav Tomić, oglasio u medijima posle venčanja, gde je priznao da nije oduševljen, Anita je sada otkrila kako je reagovala njema majka.

- Okej, nije bilo svejedno naravno. Ali, videla je da sam zaljubljena i rekla mi je : "Ako si ti srećna i ja sam". Sada je sve odlično, bila je kod Jovane spavala, sada je u boljem odnosu sa njom nego sa mnom - otkrila je Anita.

Planiraju bebu

- Nisu oni srećni što se sve to tako dešava u mom životu, što je javno i transparentno. Nije to sad problem sa Anitom, oni znaju za moje veze i život već godinama. Veći je problem što su me željni, koliko im falim u životu. Oni su malo stariji i drugačije sve shvataju. Ja sad odlazim od kuće, imam ženu, eto, ona i dete ima, imam neku drugu porodicu i kao da se rastajemo - počela je Jovana.

- Baš je bilo emotivno kada sam im rekla, plakali smo svi zajedno, a kada vidiš očeve suze, najviše te zabole. Ja sam jako vezana za porodicu. Nikada im ne bih uskratila, ni njima ni sebi, da postanem majka i podarim im unuče. Tako da polako radimo na tome. Videćemo Anita i ja sve detaljno, koliko sam se raspitivala ima neka klinika u Pragu, pa polako ima vremena. Ali to je plan da se desi u bliskoj budućnosti - izjavila je Matora.

Inače, Anita i Matora upoznale su se tokom učešća u "Zadruzi 6". Tomićeva iza sebe ima niz emotivnih veza sa ženama, dok je Stanojlovićevoj ovo prva istopolna veza.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike