Sanja Stanković iskeširala 200.000 evra za stan na Vračaru: Otkrila ko joj je dao polovinu novca za nekretninu!

15.05.2023

23:03

0

Bivša zadrugarka već napravila žurku povodom useljenja

Sanja Stanković iskeširala 200.000 evra za stan na Vračaru: Otkrila ko joj je dao polovinu novca za nekretninu!
Sanja Stanković - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Bivša zadrugarka, a odnedavno i voditeljka Sanja Stanković, nedavno je digla veliku prašinu u medijima, nakon što se ispostavilo da vesti o njenoj udaji nisu istinite, te da je sve bila promocija svečane sale za privatna veselja.

Sanja je sada otkrila da je kupila novu nekretninu, odnosno stan na Vračaru, za koji je iskeširala vrtoglavih 200.000 evra.

Kako je istakla, ona je stan jednim delom kupila od novca koji je zaradila u rijaliti programu "Zadruga" tokom tri sezone, a drugi deo para joj je dala majka Branka, koja inače živi u inostranstvu.

ATAImages/ Antonio Ahel
Sanja Stanković

- Ja sam trenutno jedini stanar u zgradi, radovi još nisu završeni. Lift još nemam, biće tek za dva meseca. Bila sam nestrpljiva i morala sam da se što pre uselim, jer nema potrebe da plaćam kiriju kada imam svoj stan. Napravila sam žurku povodom useljenja u svoj prvi stan, nadam se ne i poslednji. Večeras će sa mnom biti moji bliski prijatelji i moja mama planiram da popijemo, pojedemo i uživamo - priča Sanja Stanković koja ističe da se stan nalazi na Vračaru i da je prošla i više nego jeftino, s obzirom na aktulne cene stanova koje su vrtoglavo skočile.

- Stan je na Lekinom brdu, opština Vračar. Imala sam sreće, ugovor sam potpisala pre nego što su skočile cene, tako da sam prošla i više nego jeftino. Sada je cena kvadrata 3.000 evra, a ja sam dosta manje platila. Dosta sam uložila u sam stan, vodila sam računa o svakom detalju, jer ću tu provoditi dosta vremena, pa mi je važno da mogu da se opustim i uživam - rekla je ona.

ATAImages/ Antonio Ahel
Sanja Stanković

Sanja ističe da su radovi kasnili sedam meseci, imala je poteškoća sa majstorima.

- Radovi su kasnili sedam meseci, imala sam puno poteškoća i muka sa radovima. Pukla mi je cev u stanu, morali smo da saniramo kvar, pošto je plafon sa jedne strane bio skroz mokar. Zatim su mi na Veliki petak ukrali televizor, mnogo toga se lošeg se desilo, ali posle kiše dođe Sunce - zaključila je Sanja, prenosi Informer.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike