"Verujem da ga je Ana varala sa Bulićem" Anđela Đuričić priznala zašto je Slavniću prešla preko preljube: Želim da mu rodim tri sina

17.06.2023

11:21

0

Smatra da je Zvezdan ženskaroš, te da je to opravdanje što gleda druge devojke

"Verujem da ga je Ana varala sa Bulićem" Anđela Đuričić priznala zašto je Slavniću prešla preko preljube: Želim da mu rodim tri sina
Anđela Đuričić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Zvezdan SlavnićAnđela Đuričić nakon dramatične diskvalifikacije iz "Zadruge 6" i niza sukoba u istoj, svoju romansu obnovili su van zidina rijalitija.

Crnogorka je Slavniću prešla preko preljube sa Majom Marinković, što je mnoge iznenadilo, a Anđela je sada objasnila zbog čega je prešla preko svega.

- Trudila sam se da ne uđem u vezu sa Zvezdanom, ali to je bilo jače od mene. Zbog njega sam pogazila sva svoja moralna načela. Kad me je uhvatio za ruku i rekao da mu je stalo do mene, sve je palo u vodu. Sad shvatam da je to bila ljubav na prvi pogled! Nikad ranije nisam upoznala muškarca poput njega. Lep je, ali me je privukao njegov karakter. Duhovit je, pažljiv - počela je Đuričićeva.

Printscreen YouTube/Ami G Show
Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić

Želi da mu rodi tri sina

Potom je otkrila zbog čega je Zvezdanu prešla i preko flerta s njenom drugaricom, pobednicom "Zadruge 6" Aleksandrom Nikolić i priznala da čvrsto veruje u njegovu promenu i želju za porodičnim životom.

- Muškarac koji voli žene sa 20 godina voli ih i sa 40, pa i 60. Jednom ženskaroš, uvek ženskaroš! Zauvek će voleti da pogleda ispod ženske suknje. Međutim, verujem da Zvezdan sada želi miran porodičan život. Ima ćerku od 18 godina, ali priželjkuje sina. Želim da mu rodim tri sina! Sve što sam pričala u "Zadruzi" da bih volela s njim da ostvarim i dalje mislim.

Veruje da je Ana Zvezdana varala sa Acom

Printscreen Youtube/ Zadrugaofficial / Antonio Ahel/ATA Images
Ana Ćurčić, Anđela Đuričić i Aca Bulić

Za kraj se osvrnula na Zvezdanovu nevenčanu bivšu suprugu Anu Ćurčić, koju je sotavio zbog nje, pa priznala da veruje u glasine da je Ana Slavnića varala sa bivšim partnerom, Acom Bulićem.

- Ana i Zvezdan najbolje znaju šta se dešavalo između njihova četiri zida. Pravila je od njega monstruma, a onda mu napisala ljubavnu pesmu. Volela ga je, ali nije htela da prizna! Za sve što sam mislila da laže na kraju je ispalo da je baš tako iako nisam imala nijednu informaciju iz spoljnog sveta. Osećaj me ne vara! Verujem da je varala Zvezdana sa Acom Bulićem. Sudeći po njegovim izjavama da su se viđali i išli na ručkove, ali i njihovom sadašnjem odnosu, ispada tako. Sumnjiva mi je bila priča da se odjednom pojavio njen bivši dečko i da 13 godina nisu bili u kontaktu - rekla je Anđela, prenosi Republika.

ATAImages/Antonio Ahel
Anđela Đuričić

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike