Anđela Đuričić oštro o Ani: Narod više ne pada na žrtve! Smatra da joj je ukraden visok plasman

10.06.2023

21:29

1

Autor: B. D.

Ona je otkrila i da li bi Zvezdanovu bivšu pozvala u njihovu emisiju koju uskoro pokreću

Anđela Đuričić oštro o Ani: Narod više ne pada na žrtve! Smatra da joj je ukraden visok plasman
Anđela Đuričić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Anđela Đuričić, diskalifikovana zadrugarka je dala svoj sud o pobednici „Zadruge 6” - Aleksandri Nikolić, ali i drugoplasiranoj finalistkinji Ani Ćurčić, sa čjim partnerom je uplovila u romansu.

- Drago mi je što je Aleksandra pobedila. Navijala sam za nju i Filipa Cara. Ja sam diskvalifikovana, i mislim da nije bilo onako kako je nama prikazano, a sve to zbog toga da bi mi se ukralo to visoko mesto, možda čak i pobeda. Nije mi žao što sam na taj način izašla iz „Zadruge”, žao mi je i što nisam ranije.  

Printscreen ,,Amidži šou"
Zvezdan Slavnić, Anđela Đuričić

Anđela se osvrnula i na njen odnos sa Anom Ćurčić, kao i njen plasman u finalu „Zadruge 6”.

- Ni nju neću puno komentarisati. Mislim da je pravda ovog puta zadovoljena. Narod je glasao kako je trebao, napokon više ne padaju na „žrtve”. Mislim da su se sklopile kockice povodom nepoklapanja izjava nje i njoj bliskih ljudi. Njeni prijatelji su joj odmogli izjavama. Učinli su joj medveđu uslugu. Da je ušla sama u ovu priču, bez njihovog oglašavanja, možda bi bila i pobednica. Bez obzira na sve što je bilo, ja sutra i da budem sa Zvezdanom i da ne budem, želim joj sve najbolje u životu. Prošla je jedan jako težak period, zaslužila je da bude voljena i mažena, kao i svaka žena. 

Đuričićeva je otkrila da li će u nekom momentu gošća u emisiji koju će voditi sa Zvezdanom Slavnićem biti Ana, bivša partnerka, njenog dečka. 

- Ne bi mi bilo prijatno da je pozovem u emisiju, ali ispred nje imam dve osobe koje su na crnoj listi. Mi se jesmo svađale, ali nije došlo to nekih teških reči - rekla je Anđela za „Hype”. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike