Taki Marinković o Anđeli, ćerkinim emocijama prema Zvezdanu, pa Nataši Šaviji: Žao mi je moje prijateljice!

30.05.2023

08:30

1

Za 24sedam kaže i kako od naslednice očekuje da pobedi na kraju ove sezone, jer je „celu Zadrugu iznela na svojim plećima"

Taki Marinković o Anđeli, ćerkinim emocijama prema Zvezdanu, pa Nataši Šaviji: Žao mi je moje prijateljice!
Radomir Marinković Taki - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

U jeku priča o incidentu iz „Zadruge 6" posle kog je Anđela Đuričić diskvalifikovana, kao i njen izabranik Zvezdan Slavnić, takođe zbog nasilničkog ponašanja, 24sedam kontaktirao je Radomira Takija Marinkovića, oca zadrugarke Maje Marinković - koju je suparnica bila ščepala za kosu, bacila na pod, pa je vukla i udarala po dvorištu rijaliti vile.

I da se sretne sa ovim parom Taki im se, kaže, ne bi obraćao. Sve što ga trenutno zanima je da njegova mezimica dođe do finala, a onda i pobedi, jer smatra da je i te kako to zaslužila.

Taki sa ćerkom Majom, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Ne bih Anđeli davao mnogo na važnosti. To (krivičnu prijavu) je sve uradio Majin advokat. Ona ima ovlašćenog advokata, pa nek se on čovek bavi time... Kada bih sreo Anđelu i Zvezdana ništa im ne bih rekao. Gledam samo kako će moje dete da dođe do finala, da vidimo kako ćemo to da privedemo kraju - izjavio je on, pa onda dodao:

- Od finala ne očekujem ništa više, nego pobedu! Maja je celu sezonu „Zadruge" iznela na svojim plećima. Od nebitnih je napravila bitne. Ako ćemo iskreno i svadba i žurka, Bilal, Car, plus sve ostalo što je radila, opravdala je očekivanja. Za razliku od ostalih.

Po pitanju emocija njegove ćerke prema Slavniću, Taki nije siguran da li one još uvek postoje.

Zvezdan Slavnić, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Ne znam da li i dalje ima emocije prema Zvezdanu. Činjenica je da on nikada nijednu ružnu reč nije rekao za nju. Nikada je nije uvredio kao Anđelu, kojoj je rekao svakakve stvari, kao i Ani (Ćurčić). To šta je bilo između njih, ja ne ulazim u to. Ona je ipak moje dete, da bih to komentarisao. Ali prema njoj je bio fer - istakao je za naš portal Marinković, koji tvrdi da tu vezu svakako ne bi podržao.

„Napadnuta je kukavički, s leđa!"

- Nikada nisam podržao Majinu i Zvezdanovu vezu, niti bih. Videli smo šta se tu radi. Ona se suzdržavala, videli smo svi. Obećala je Velikom šefu i šefici da će ove godine ući bez ijednog incidenta. Međutim, sad je napadnuta kukavički, s leđa - priča on.

Sa druge strane, kada smo ga pitali da li je uopšte očekivao da će Maja i Zvezdan, uprkos njihovom poznanstvu, uploviti u vezu, odgovorio je:

- Ljubav ne zna ni za godine, ni prijatelje, ni za kakve granice. Desi se ili se ne desi. Maja je uvek pričala kako ima emocije prema Zvezdanu Slavniću. Šta je htela, to je i uradila.

Nataša Šavija

Radomir Marinković dobar je prijatelj sa starletom Natašom Šavijom, koja i dalje puni novinske stupce zbog drame koja joj se dogodila. Dok Stefan Karić, nekadašnji zadrugar, još uvek boravi u pritvoru zbog sumnje da joj je naneo teške telesne povrede, Taki je u kontaktu sa svojom prijateljicom i naglašava - da se ona polako, ali sigurno oporavlja, što mu je neizmerno važno.

- Čuli smo se pre pola sata. Ona se, devojka, oporavlja. Imala je te operacije i zasad je okej. Važno je da se oporavlja. Ona je moja prijateljica i žao mi je što je došlo do tog nemilog događaja. Dugo se nismo videli. Bila mi je na rođendanu, da me ispoštuje... - izjavio je za 24sedam.

Šavija na Takijevom rođendanu pre nekoliko nedelja, ATAImages/Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike