„Non-stop smo zajedno!" Aca Bulić o Ani Ćurčić, njenom plasmanu u „Zadruzi", deci: Sada mu je samo jedno važno!

13.06.2023

22:05

0

Autor: M. G.

On joj je, zajedno s kumom Milenom Kačavendom, bio ogromna podrška dok je boravila u Beloj kući u Šimanovcima

„Non-stop smo zajedno!" Aca Bulić o Ani Ćurčić, njenom plasmanu u „Zadruzi", deci: Sada mu je samo jedno važno!
Aca Bulić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Ana Ćurčić je „Zadrugu 6" napustila kao drugoplasirana takmičarka, ali Aci Buliću, koji joj je sve vreme rijalitija bio velika podrška, to ne predstavlja nikakav problem. On naglašava kako ona tamo nije ni ušla zbog plasmana, a otkako je izašla, priznaje - da se ne razdvajaju.

Isprativši je na gostovanje u jednoj emisiji, progovorio je o njihovom odnosu, kao i njenoj deci, te naglasio kako mu je sada prioritet da se ona dobro odmori od svega.

„Izašla je živa i zdrava, to nam je najbitnije!"

- Zadovoljni smo plasmanom. Ona nije ušla zbog plasmana, ušla je zbog svoje privatne priče. Videli ste kako je bilo tamo, izašla je živa i zdrava, to nam je najbitnije, sad samo da se oporavi malo od svega - rekao je za jedne medije, pa dodao:

Ana Ćurčić u superfinalu ,,Zadruge", ATAImages/Antonio Ahel
 

- Non-stop smo zajedno. Tu sam da joj pomognem, da joj bude bolje. Ćerke i sin su bili najemotivniji. Nije bilo prijatno gledati sve one scene u rijalitiju. Pustili smo je dva dana da odmori, bitno je da je shvatila koje su joj mane. Ono o čemu smo pričali je njena reakcija na sve to, žena koja je prošla takvu vrstu nasilja, sigurno ne može da bude dobro. Sada bi sigurno drugačije reagovala, nije bila svesna svojih postupaka - prokomentarisao je, pa odgovorio na pitanje da li će sada biti zajedno, pošto ona više nije u „Zadruzi".

Aca Bulić, Printscreen Youtube/RTV Pink
 

- Nećemo biti u ljubavnom odnosu. Kada je čula da sam to rekao, bila je iznenađena. Više sam ja izjavljivao ljubav kada sam bio napolju, nego ona unutra - zaključio je Bulić.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike