Druga strana Zvezdana Slavnića! O ubistvu, Kseniji, Moki, Ani... "Nisam bio niko i ništa, samo mangup, sada planiram porodicu sa Anđelom"

13.06.2023

08:30

4

Autor: N. M.

U intervjuu za 24sedam otkrio je i kada će praviti svadbu

Druga strana Zvezdana Slavnića! O ubistvu, Kseniji, Moki, Ani... "Nisam bio niko i ništa, samo mangup, sada planiram porodicu sa Anđelom"
Zvezdan Slavnić - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Zvezdan Slavnić izazvao je definitvno najviše reakcija u javnosti svojim učešćem u "Zadruzi 6",  a od prevremenog napuštanja Bele kuće oglasio se tek dvaput.

Sada je u ekskluzivnoj ispovesti za 24sedam otvorio dušu o svim neslavnim temama koje ga prate godinama, ali i o budućnosti koju planira da učini boljom zajedno sa Anđelom Đuričić.

U video snimcima možete pogledati šta je sve pričao u intervjuu za naš portal o kobnom danu kada je upucao mladića Olivera Jovanovića, kako je prihvatio svoje postupke, o obećanju koje je dao ćerki Sari a prekršio ga, zašto kaže da mora da bude bolji otac, zašto ne bi sebi dozvolio da ima razgovor sa Anom, kako je reagovao na reči Kristijana Golubovića da je "bio misterija u kriminalnim krugovima", da li je još u kontaktu sa ljudima iz takvog miljea i zašto kaže da ne bi "da se pere od nekoga", da li se neke stvari ne bi desile u njegovom životu, da je imao drugačiji odnos sa ocem Mokom Slavnićem, da li je tačno svedočenje glumice Katarine Radivojević koje se pojavilo u medijima, a sve to uz priznanje da "tek sad vidi koliko je njegove roditelje rasturila njegova prošlost".

- Za tragediju koja se desila, naravno da se kajem. Teško je živeti s tim, ne možeš da se navikneš na to. Pogovoto kad te u poslednje vreme stalno podsećaju. Nije lep osećaj. Kako god da se desilo, ja sam kriv - ističe on na početku razgovora.

"Sada je pravo vreme da pokažem svoju bolju stranu"

Zato namerava da izmeni život iz korena, a to je potkrepio činjenicom da sa Anđelom planira da osnuje porodicu, s kojom se sada i zaposlio na Hajp televiziji, pa je otkrio i koliko dece ona želi da ima s njim.

- Treba da stanemo na noge Anđela i ja, da vidimo za taj stan kako ćemo... 

Slavnić je pričao i o razlozima raskida sa Ksenijom Pajčin, majci koja nikad nije mogla da mu kaže "ne", a onda je ispričao kako je izgledao njihov emotivan susret posle devet meseci.

U video snimcima pogledajte intervju sa Slavnićem na sve ove i mnoge druge teme.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike