Maja Marinković sva u ogrebotinama nakon što ju je Anđela brutalno pretukla: Unakazila joj lice, rane prekrila flasterima (FOTO)

29.05.2023

17:57

0

Taki je podneo i krivičnu prijavu protiv Crnogorke

Maja Marinković sva u ogrebotinama nakon što ju je Anđela brutalno pretukla: Unakazila joj lice, rane prekrila flasterima (FOTO)
Povrede Maje Marinković - Copyright YouTube

Anđela Đuričić protekle subote diskvalifikovana je iz "Zadruge" nakon fizičkog obračuna sa Majom Marinković.

Đuričićeva je prilikom žestokog nasrtaja Marinkovićevoj nanela niz telesnih povreda, zbog čega je hitno eliminisana iz daljeg učešća u "Zadruzi 6" i televiziji "Pink" mora da ispalati kaznu od 50.000 evra, kao i njen dečko Zvezdan Slavnić.

Obezbeđenje je pokušalo da ih razdvoji, a kada se Anđela dočepala Majine kose, svom snagom ju je počupala, bacila na pod, grebala i vukla po betonu. Maja je tom prilikom zadobila i brojne ogrebotine po licu, a sada su isplivale fotografije na kojima se jasno vide njene povrede, što detaljnije možete pogledati u galeriji koja sledi.

Maji su nakon incidenta sanirali ogrebotine, te je na licu imala flastere kako bi prekrila unakaženu kožu.

Inače, Majin otac, Radomir Taki Marinković oglasio se nakon incidenta i priznao da je podneo krivičnu prijavu protiv Crnogorke, nakon što je njegovoj ćerki nanela povrede.

- Javila mi se jutros bivša supruga i rekla da hitno uđem u poruke, gde mi je poslala snimke na kojima nebitna osoba tuče moju ćerkicu. Istog momenta sam zvao produkciju i čelnike Pinka, jer sam dobio informaciju da je u bolnici. To nije tačno, Maja je samo malo više ugruvana. Majin advokat je odmah podneo krivičnu prijavu zbog nasilja i teških telesnih povreda, jer je rekao da je povredila vrat. Ja to nisam ništa video, ali želim da ode da se to sve snimi. Da ne bi bilo nekih neželjenih posledica, on će kontarkirati produkciju da se to sve odradi - rekao je Taki.

ATA Images/Antonio Ahel/M.M.
Anđela Đuričić, Taki Marinković, Maja Marinković i Zvezdan Slavnić

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike