Tihi rat Miljane Kulić i Dalile Dragojević eskalirao: Blokirala je i zabranila da se pominje njeno ime u lajvu, a ovo je razlog! (VIDEO)

30.04.2023

12:50

0

Usledila nova provokacija Kulićeve

Tihi rat Miljane Kulić i Dalile Dragojević eskalirao: Blokirala je i zabranila da se pominje njeno ime u lajvu, a ovo je razlog! (VIDEO)
Dalila Dragojević i Miljana Kulić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Kontroverzna rijaliti učesnica Miljana Kulić nedavno je samoinicijativno napustila "Zadrugu 6", zbog čega je diskvalifikovana i po pravilima propisanim ugovorom produkciji mora da isplati 100.000 evra. 

Nakon ljubavnih turbulencija sa Lazarom Čolićem Zolom i žestokog rata sa majkom Marijom Kulić, Miljanu je u spoljnom svetu sačekao dečko Nenad Macanović Bebica, sa kojim je obnovila romansu.

Kulićeva je po uzoru na pojedine rijaliti kolege odlučila da stavi tačku na rijaliti i posveti se zarađivanju preko društvenih mreža, kao što to rade Kristijan Golubović i Dalila Dragojević.

ATA Images/Antonio Ahel
Miljana Kulić, Marija Kulić i Bebica

Naime, Miljana je rešila da snima lajv uključenja na društvenoj mreži Tik Tok, gde može i da zaradi, a na poslednjem lajvu je pričala sa Kristijanom Golubovićem i tom prilikom je otkrila da nije u dobrim odnosima sa Dalilom Dragojević.

- Pozvana sam bila na "Hajpu" da gostujem i čim je čula da snimam Tiktok blokirala me je svuda i zabranila ime "Miljana" na lajvu - rekla je Miljana.

- Kako to može? - upitao je Golubović.

- Može može sve, j**ala mi je majku. Boli stara ljubav kada se u mraku... - zapevala je Miljana sa osmehom na licu.

Miljana je ubrzo pozvala Bebicu da joj se pridruži i kako bi ga njen novi prijatelj iz Makedonije upoznao putem TikToka, što detaljnije možete pogledati u videu u nastavku teksta.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike