Dalila Dragojević doživela neprijatnost u šopingu: Obezbeđenje je hitno pretreslo nakon što je alarmirala senzore za krađu! (FOTO)

20.04.2023

17:35

1

Nije znala šta ju je snašlo

Dalila Dragojević doživela neprijatnost u šopingu: Obezbeđenje je hitno pretreslo nakon što je alarmirala senzore za krađu! (FOTO)
Dalila Dragojević - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel / Paparaco Lov

Kontroverzna bivša rijaliti učesnica i pobednica "Parova", Dalila Dragojević, nakon izlaska iz "Zadruge 5" koju je obeležila svojim ljubavnim brodolomom sa Dejanom Dragojevićem, sa kojim je potpisala papire za razvod braka pred milionima gledalaca, svoju karijeru nastavila je kao voditeljka na "Hajp" televiziji.

Osim voditeljstva, Dalila se bavi i TikTokom gde snima lajvove i zgrće pozamašne svote novca, koje joj na toj mreži šalju fanovi. Izjave ne daje mesecima, a sada je uhvaćena u dnevnoj rutini u jednom prestoničkom tržnom centru sa drugaricom iz rijalitija, Marijanom Zonjić.

Dalila je tom prilikom posetila brojne prodavnice, a kada je izlazila iz jedne, usledila je neprijaznost.

Marijana i Dalila su po napuštanju prodavnice alarmirale senzore koji su počeli da pište, a obezbeđenje ih je hitno pretreslo, što detaljnije možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

Podsetimo, Dalila je nedavno kažnjena zbog prebrze vožnje, a skorašnjom pojavom u svojoj emisiji izazvala je veliku pažnju javnosti, jer je promena na njenom licu bila više nego očigleda. Pokrenule su se spekulacije o njenim estetskim korekcijama, kojima se bez sumnje podvrgla poslednjih meseci.

ATAImages/ Antonio Ahel
Dalila Dragojević

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike