Dalila dala 20.000 evra na remont kod hirurga: Uradila nove usne, uši, grudi i jagodice, a ovako je izgledala na početku karijere! (FOTO)

30.03.2023

21:43

0

Dragojevićeva ne štedi na sebi

Dalila dala 20.000 evra na remont kod hirurga: Uradila nove usne, uši, grudi i jagodice, a ovako je izgledala na početku karijere! (FOTO)
Dalila Dragojević pre i posle operacija - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel, Happy TV, Hype TV

Voditeljka i nekadašnja rijaliti učesnica Dalila Dragojević tokom boravka u rijalitijima ogolila je svoj život pred milionima, a njen život u ovom programu oscilirao je od dna do samih vrhova, kada je svojevremeno odnela prvo pesmu u rijalitiju "Parovi", nakon čega je iz "Zadruge" izašla kao drugoplasirana.

Dalilin životni put nakon javne preljube Dejana Dragojevića kreće u potpuno drugom pravcu, te postaje voditeljka na "Hajp" televiziji gde dobija svoju autorsku emisiju "Da li - sa Dalilom". Osim toga, Dragojevićeva je aktivna i na društvenoj platformi TikTok od koje takođe zarađuje, držeći "lajv" i po dvadeset sati.

Spekuliše se da je od učešća u "Zadruzi" zaradila vrtoglavu sumu novca, a ono što je očigledno, jeste da je Dalila pare uložila u sebe, odnosno u estetske korekcije svog lica i tela. Kako prenose mediji, ona je na ovo zadovoljstvo potrošila čak 20.000 evra, a ishodom zahvata je i više nego zadovoljna.

ATAImages/ Antonio Ahel
Dalila Dragojević

Dalilina promena na licu u poslednjih mesec dana je više nego očigledna, što komentarišu i brojni korisnici društvenih mreža. Zahvat je izvršila u inostranstvu, a ovog puta je sredila usta, jagodice, uši, oči i zube. Ona je stavila i nove silikone u grudi, koje je povećala za jedan broj, što joj je bilo u planu već duže vreme.

"Dalila je druga osoba!", "Auu, pa ona više ne liči na sebe!", "Oči su joj kao da je Kineskinja!", "Ovo je pobeda - Dalila je operisala i uši!", "Dulila je kao naduvani balon!", "Sestro, prevazišla si i Daru Bubamaru!", nizali su se komentari, a u galeriju u nastavku teksta možete pogledati Dalilinu promenu na osnovu kadrova iz poslednje epizode njene emisije i sami zaključiti da li je nešto menjala.

Inače, Dalila je nedavno priznala šta je sve korigovala na sebi.

- Radila sam usne, radila sam malo jagodice i malo botoks. To je sve što za šest meseci izađe iz tvog tela, a ti, ako želiš, možeš to ponovo da uradiš. Operisala sam nos zbog devijacije, jer sam imala koščicu koju sam ispravila. Niti sam ga skratila, niti sam dirala ožiljak - rekla je tada Dalila, prenosi Kurir.

Dalilino prvo pojavljivanje bilo je u rijalitiju "Parovi", a koliko se ona transformisala u odnosu na taj period, možete zaključiti iz galerije ispod teksta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike