"Bolje da si umrla, spasila bih se!" Miljana Kulić ispolivala majku, pa je se javno odrekla: Marija pustila gorke suze! (VIDEO)

07.04.2023

09:41

0

Autor: M.M.

Porodični skandal zgrozio gledaoce

"Bolje da si umrla, spasila bih se!" Miljana Kulić ispolivala majku, pa je se javno odrekla: Marija pustila gorke suze! (VIDEO)
Miljana i Marija Kulić - Copyright Printscreen Youtube/ Zadruga Official

Marija Kulić se sinoć vratila u "Zadrugu 6", a neposredno pred ulazak oglasila se za 24sedam i demantovala sve navode svoje ćerke Miljane Kulić, koja je po povratku u rijaliti iznela niz optužbi na račun svojih roditelja, koji su je navodno zaključavali, maltretirali i pretili joj.

Izrevoltirana ćerkinom ispovešću pred milionima gledalaca, Marija se vratila na imanje i odmah ušla u žučnu raspravu sa Miljanom. Pored niza stvari i laži, Marija joj je zamerila i ponašanje u odbnosu sa dečkom Lazarom Čolićem Zolom. Situacija je eskalirala, a Miljana je majku ispolivala energetskim pićem.

- Ništa bolje nisi zaslužila. Sve najgore si zaslužila. Nećeš u moje majčinstvo. Ti si me napravila najgorom, ne obraćaj mi se više nemajko. Upropastila si mi život. Javno te se odričem! Bolje da si umrla možda bih te se spasila, javno te se odričem. Miljana se odrekla maćehe, ali Bog uzima samo najbolje, pa zato to zlo nije ni uzela - urlala je Miljana.

Šokirani zadrugari su odmah skočili na Miljanu i stali u Marijinu odbranu, koja se jedva suzdržavala da ne zaplače.

- Što je niste napadali dok me pravi bolesnicom i nemajkom? - pitala je Miljana cimere, a Ivan Marinković je dobacio:

- Nije te pravila, nego jesi!

Deo zadrugara je prišao Mariji koja je bila na ivici suza nakon ovog incidenta, kako bi joj pružili utehu nakon ćerkinih uvreda.

- Ne zameram joj, ovo joj nije prvi put - jedva je izustila Marija.

Čitav incident možete detaljnije pogledati u videu i nastavku teksta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike