Dejan Dragojević slavi Bajram u porodičnoj kući u Veterniku: Evo ko mu se pridružio za bogatom trpezom! (VIDEO)

21.04.2023

16:31

1

Bivši zadrugar maksimalno je uživao u proslavi

Dejan Dragojević slavi Bajram u porodičnoj kući u Veterniku: Evo ko mu se pridružio za bogatom trpezom! (VIDEO)
Dejan Dragojević - Copyright Jutjub/Dejan Dragojević

Pobednik "Zadruge 5", Dejan Dragojević, danas slavi Ramazan nakon jednomesečnog posta, a sada se na svom Jutjub kanalu oglasio iz porodične kuće u Veterniku i pokazao kako se kod njih slavi, iako je on jedini član porodice koji je u islamu.

Dejan je tokom braka sa Dalilom Dragojević primio muslimansku veru, u šta javnost već godinama sumnja. Dragojević je to tek nedavno javno priznao. On se sada vratio sa verskog putovanja u Novom Pazaru kako bi ramazan proslavio u svom domu u Veterniku.

Dragojević je snimio sebe za trpezarijskim stolom dok ruča. Sedeo je sam, dok su svi članovi porodice bili van kuće, a u jednom trenutku mu se pridružila i baka. Ispred njega je bila bogata gozba, što detaljnije možete pogledati u galeriji koja sledi.

Dejan je iz Novog Pazara doneo mantije, ćevape i baklave, a potom ih je postavio na stolu.

- Bajram je stigao. Ramazan je savršen. Bajramski ručak je tu. Sad trenutno ručam sam, ali baba će doći da ruča sa mnom, jer je jedina kod kuće. Zvaću i kevu isto. Baklava od Šeika mog brata, Alah da ga nagradi. Ćevapi, mantije, rekao sam da ću kući da pravim Bajram, pa su me braća pogurala. Zvaću kevu da proba baklavu - počeo je on i dodao:

- Želeo bih da kažem da nije bitno da li sedite kod kuće sami, da li pripremate Iftar ili sedite u praznoj kući, za praznim stolom, bitno je da vam srce nije prazno. Ono se jedino puni za vreme ramazana - pričao je bivši zadrugar.

Nešto kasnije, Dejanova majka Biljana došla je da isproba sve specijalitete. 

- Evo, pobegla sam sa posla da probam Dejine specijalitete... Imaću 100 kilograma - našalila se ona u okviru objave na svom Instagramu. 

Kako je Dejan Dragojević obeležio Ramazan u porodičnoj kući nadomak Novog Sada, detaljnije možete pogledati u videu u nastavku teksta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike