Tamara Đurić pozvala na zabranu ulaska u Srbiju Dejanu Dragojeviću: Prodao je veru za večeru! (FOTO)

08.04.2023

17:16

3

Autor: B. D.

Starleta nije štedela reči za bivšeg zadrugara

Tamara Đurić pozvala na zabranu ulaska u Srbiju Dejanu Dragojeviću: Prodao je veru za večeru! (FOTO)
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Dejan Dragojević se našao na udaru kritika starlete Tamare Đurić nakon što su u javnost isplivale informacije da je pobednik „Zadruge 5” promenio veru tokom braka sa Dalilom Dragojević. 

Đurićeva je bila veoma oštra u svojoj objavi na Instagram storiju, nazivajući Dragojevića „Božiji preletačevićem”. Ali to nije sve, ona je istakla da Dejanu treba zabraniti ulazak u Srbiju. 

Instagram printscreen/tamarastar89
Tamara Đurić istakla da Dejanu Dragojeviću treba zabraniti ulazak u Srbiju

 

- O verovanju nam pričaju „Božiji preletačevići” koji su veru u Boga izgubili samo zato što su ga dve devojke koje rade na žetone prevarile sa istim čovekom koji je katoličke veroispovesti. Tom logikom je trebao da se pokatoliči. Da se rampa stavi Judi, dok se ne odluči. Ovo nije verovanje u Alaha, ovo je provokacija obe vere. Da se razumemo - Poštujem verujući narod kako god zvali Boga, ali ne i „vernike" koji veru prodaju za večeru. Rampa Dejanu za Srbiju - napisala je Tamara u okviru svog Instagram storija.

Podsetimo, Dejan je pre nekoliko dana svojim odlaskom na hadžiluk u Meku potvrdio da je promenio veru i da poštuje sve običaje koje nalaže islam, ali da ime nije promenio, te da je i dalje Dejan Dragojević. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike