"To je greška njegove majke!" Vendi osula paljbu po Dejanu Dragojeviću zbog promene vere, pa udarila na Biljanu Dragojević!

18.04.2023

17:48

5

Autor: M.M.

Nije ih štedela

"To je greška njegove majke!" Vendi osula paljbu po Dejanu Dragojeviću zbog promene vere, pa udarila na Biljanu Dragojević!
Vesna Vukelić Vendi i Dejan Dragojević - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pobednik "Zadruge 5" Dejan Dragojević nedavno je priznao da je pre četiri godine prešao u islam, tokom braka sa Dalilom Dragojević, što je diglo veliku prašinu u javnosti.

Široki auditorijum ne prestaje da komentariše njegovu odluku, a nakon što je Dragojević posetio Meku i Medinu, o čitavom slučaju oglasila se i pevačica Vesna Vukelić Vendi.

Vendi je širokom auditorijumu poznata kao velika pravoslavna vernica, a često govori o srpskim svetinjama i pravoslavlju. Tako je sada iznela svoj sud o Dejanovoj promeni vere.

ATAImages/ Antonio Ahel
Dejan Dragojević

U svojim javnim pojavljivanjima gotovo uvek govori o veri, srpskim svetinjama i pravoslavlju, a sada je iznela svoj sud o Dragojevićevom postupku.

- Dejan Dragojević nije kršten, to je greška njegove majke. Gledajući iz perspektive jednog rodoljuba... Lako je odreći se i reći: "Ja sam liberalan". To je poruka njegove majke. Nije to baš tako. Ako nisi za sebe, nisi ni za druge. Bog jeste ostavio šarolikost, da se razlikujemo, po izražaju, folkloru, ali ostavio nam je najvažniju stvar nama Srbima i Rusima, a to je vera koja je alfa i omega. Vreme se računa po Hristu, ne po Budi - počela je Vendi.

Vendi se potom osvrnula i na Dejanovu majku, Biljanu Dragojević, pa osula paljbu u svom stilu.

- Besmisleno je komentarisati Dejana, odnosno preteču, njegovu majku. Ona olako baca žrtvu naših predaka. Po njenoj logici, Sveti Sava uopšte nije trebalo da pravi probleme ocu, kad je pobegao sa 17 godina na Svetu goru. On je mogao da bude princ, da radi šta hoće, evropske princeze su bile zaljubljene u njega. Njemu je napravljena žurka, da se oni vesele, da izabere princezu, ali on je shvatio i otišao. Po tim parametrima, on je trebalo po priči Dejanove majke i Dejana da juri princeze, da putuje, istražuje, ko će ga znati. Zaista je to besomučno - zaključila je Vesna Vukelić za Republiku.

ATAImages/Antonio Ahel
Vesna Vukelić Vendi

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike