Dejan Dragojević se vratio u Srbiju: Jedva gleda na oči, ali o ovome je morao da obavesti sve fanove! (FOTO)

07.04.2023

16:35

0

Autor: M. G.

Bivši zadrugar došao je iz Saudijske Arabije i ne krije koliko ga je put „slomio"

Dejan Dragojević se vratio u Srbiju: Jedva gleda na oči, ali o ovome je morao da obavesti sve fanove! (FOTO)
Dejan Dragojević - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Dejan Dragojević se oglasio putem svog Instagrama pa u okviru „storija" ispričao kako se iz Saudijske Arabije vratio u Srbiju. Tamo je, inače, boravio zbog ramazana i skoro svaki korak je delio onlajn sa svojom publikom.

Sada, jednako otvoreno, opisao je koliko ga je put nazad „slomio".

- Stigao sam juče. Sinoć sam stigao u Srbiju. Juče sam stigao, ne, stigao sam kući, ne znam tačno kada. Zakovan sam za krevat, spavam i odmaram. Tamo je bilo 35 stepeni, zapušen mi je nos, na suncu je tamo bilo 800 stepeni... Živ sam i zdrav, morao sam da se naspavam. Let me je „razneo", „klackao" sam se iz Sarajeva do Beograda - delovao je i prilično zbunjen Dejan tokom svog izlaganja.

Podsetimo, Dragojević se nedavno i javno dotakao svih napisa o promeni vere i sebi samom u poslednje vreme, odnosno toga da li je uspeo bilo šta da isprati.

Dejan Dragojević, Instagram screenshot / dejan_dragojevic_official_
 

- Postim i ne čitam sve šta se piše. Ja sam se vratio islmu pre četiri godine. Niko ne može da te natera na to. Moja odluka je bila. Zašto bih morao da pričam na silu? Kada sam osetio od srca da treba da pričam da sam musliman, to sam uradio. Klanjao sam u rijalitiju. Nikada nisam preskakao, neki su znali, neki nisu. Volim što sam musliman - naglasio je u „Premijeri".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike