Dalilin otac o pričama da je ime njegovog bivšeg zeta sad u stvari Abdulkerim: Evo i šta stvarno misli o Dragojeviću!

11.04.2023

15:25

0

Autor: M. G.

Nekadašnji zadrugar i dalje je jedna od glavnih tema svih razgovora zbog promene vere

Dalilin otac o pričama da je ime njegovog bivšeg zeta sad u stvari Abdulkerim: Evo i šta stvarno misli o Dragojeviću!
Dejan Dragojević - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Otkako je priznao da je promenio veru, Dejana Dragojevića javnost gotovo svakodnevno spominje. Razne priče raspredaju se na tu temu, dok ga bivši tast Huso Mujić, među prvima, maksimalno podržava u svemu.

Dejan je, inače, primio islam u džamiji u mestu blizu Zvornika (Šepak). Dalilin otac, sa druge strane, objašnjava kako mu je sad i draži nego što je bio.

 

 

„On je prva liga!"

- Mnogo je bitno da se čovek odgoji kako treba. Nije mi bilo zgodno što je otišla u rijaliti. Nisam želeo nikako, ali na kraju sve je najbolje ispalo za nju... O Dejanu sve najbolje mogu reći. On je momak prva liga bio i nastavio je takav biti. Nije se javljao još. Neka je živ i zdrav. Volim ga, lep dečko, fin, umeren. Sad mi je još draži, jer je javno objavio da je primio islam - istakao je za „Hype" Huso, pa zatim i odgovorio na pitanje da li je Dejanovo pravo ime sada Abdulkerim, kako se šuška.

- Nagađali su svi, ali ostalo je Dejan. On ima volju neko ime sebi da da, ne znam kako će... Ime nije bitno - naglasio je onda on.

Dejan Dragojević, M.M./ATAImages
 

Podsetimo, još tokom Dragojevićevog učešća u „Zadruzi" nagađalo se da je on promenio veru, međutim, on je tek nedavno stavio tačku na gradske priče objavivši snimke najpre iz Meke. Dalilini roditelji dugo su krili od javnost da im je zet prešao u islam smatrajući,između ostalog, da će mu to stajati na putu do pobede u formatu u kom je učestvovao.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike