Dejan Dragojević se klanja u džamiji: Poštuje sva pravila islamske veroispovesti, a evo kada ide u Meku! (FOTO)

30.03.2023

18:18

0

Ovo mu je već četvrti ramazan

Dejan Dragojević se klanja u džamiji: Poštuje sva pravila islamske veroispovesti, a evo kada ide u Meku! (FOTO)
Dejan Dragojević - Copyright M.M./ATAImages

Kontroverzni rijaliti učesnik i pobednik "Zadruge 5", Dejan Dragojević, izazvao je veliku pažnju tokom boravka u rijalitiju, nakon što ga je supruga Dalila Dragojević javno prevarila sa Filipom Carem.

O njegovoj promeni vere se spekulisalo mesecima, a on je tek nedavno priznao da je promenio veru i prešao u islam. Dok su drugi nagađali, Dejan je mudro ćutao o svemu, a sada je napokon obelodanio da je promenio veru, kao i da se strogo drži svih islamskih pravila.

Dragojević se trenutno nalazi u Medini, a na Instagramu je objavio i kako klanja u džamiji za vreme ramazana, što detaljnije možete videti u galeriji u nastavku teksta.

- Danas nam je poslednji dan u Medini, za nekih sat vremena krećemo u Meku, treba da se spakujem. Nisam ni spavao, treba sada sve da obiđem, da uđem u ihrami, umoran sam, ne znam šta da vam kažem, ma ko ima vremena za spavanje - rekao je on.

Dejan je takođe istakao da mu je ovo četvrti ramazan, što znači da je već četiri godine u islamu, a o svemu se oglasio i njegov bivši tast, Dalilin otac, Huso Mujić.

ATAImages/ Antonio Ahel
Dalila i Dejan Dragojević

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike