Hoće li ga neko konačno zaustaviti: Bahati Ćuta preti policajcu i vređa ga, viče ''hoću da te zgazim, zabole me k....'' (VIDEO)

11.05.2024

14:02

0

Novi sramotni ispad lažnog ekologa

Hoće li ga neko konačno zaustaviti: Bahati Ćuta preti policajcu i vređa ga, viče  ''hoću da te zgazim, zabole me k....'' (VIDEO)
Ilustracija - Copyright F.S./ATAImages /Printscreen

Aleksandar Jovanović Ćuta nastavlja sa bahatim i nedoličnim ponašanjem. Ovoga puta na meti ovog lažnog ekologa se našao policijski službenik i to samo iz razloga što je revnosno vršio svoju dužnost. 

Ćuta je želeo da prođe kroz deo koji je bio zatvoren za saobraćaj, a vidno iznerviran što ne može da prođe kud je naumio i ne mogavši da podnese to da pravila važe za sve građane podjednako, krenuo je da se dere i da psuje policajca, koristeći vulgarne psovke i u jednom trenutku čak preteći da će da ga zgazi.  

Policajac je profesionalno izvršio svoju dužnost i hrabro je stao ispred vozila, ne ustuknuvši pred pomahnitalim Ćutom, stao je ispred vozila, ne plašeći se čak da rizikuje i to da ga bahati narodni poslanik pregazi. 

Ovo inače nije prvi put da se Ćuta ekstremno nedolično ponaša. Pre će biti da je izuzetak kada se Ćuta normalno ponaša - takva vest bi bila prava senzacija. 

Podsetimo da je ovaj opozicionar poznat po skandaloznim nastupima, psovkama, pretnjama, verbalnim i fizičkim nasiljem - kako na ulici, tako i u Skupštini Srbije. 

Nedolično se ponaša i time što često na sednice parlamenta dolazi u vidno pripitom stanju, kao i time što nikada ne poštuje dres kod parlamenta, koji je obavezujući, već dodatno ponižava najviše zakkonodavno telo time što dolazi skandalozno i nedolično za skupštinsko zasedanje odeven. 

Ovaj šok snimak na kom Ćuta preti policajcu i vređa ga, samo je slika i prilika ponašanja posrnule srpske opozicije. Postavlja se pitanje - kada će se ovako bahatom ponašanju stati na put i hoće li Ćuta konačno biti kažnjen za ovakvo sramotno ponašanje?  

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike