Ćuta prevazišao samog sebe: Nastavlja sa brutalnim uvredama predsednika Srbije, prostakluk je jedini program NATO opozicije! (VIDEO)

01.04.2024

11:08

0

Ovaj put je lažni ekolog Ćuta prevazišao samog sebe u odvratnim komentarima i uvredama na račun predsednika Srbije

Ćuta prevazišao samog sebe: Nastavlja sa brutalnim uvredama predsednika Srbije, prostakluk je jedini program NATO opozicije! (VIDEO)
Ćutino sramno ponašanje - Copyright Foto: Printscreen

Aleksandar Jovanović Ćuta ponovo je pokazao da je jedini program opozicione Đialsove koalicije, ogoljeno vređanje, prostakluk i odsustvo zdravog razuma. 

Takav cirkus NATO opozicija pokušava da napravi od parlamenta,  kao i od celokupnog političkog života u Srbiji. Čitavu našu zemlju žele da pretvore u taoca njihove destrukcije i programa koji nudi samo vulgarno vređanje i golo nasilje. 

Ovaj put je lažni ekolog Ćuta prevazišao i samog sebe u odvratnim komentarima i uvredama na račun predsednika Srbije. Iako nekada nije tako loše mislio o predsedniku i o SNS-u, već je prešao u opoziciju tek kada je shvatio da vladajuća stranka nema sluha za njegove prevarantske biznis kombinacije. 

- Ja sam sanjao sinoć jedan san kako Vučić drži konferenciju za novinare, priča sam sa sobom i ulaze bolničari stavljaju mu ludačku košulju i odvode ga tamo gde mu je i mesto. Znači imate posla sa bolesnim čovekom - rekao je Aleksandar Jovanović Ćuta, čime je demonstrirao patološku ostrašćenost i opsednutost Vučićem.

To pokazuje video koji možete pogledati ispod, a koji zapravo pokazuje ko je stvarno bolestan čovek. Jovanović je u toj izjavi verovatno pošao od projekcije samog sebe, a čini se da bi pametnije bilo kada bi se ponašao u skaldu sa svojim nadimkom i (za)ćutao, jer nikada ništa smisleno i normalno taj čovek nije izgovorio. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike