Ovakav prostakluk niste skoro videli: Đilasov i Ćutin vulgarni lažni ekolog divljački vređa sve oko sebe (FOTO)

11.12.2023

15:52

0

Ovakav prostakluk niste skoro videli: Đilasov i Ćutin vulgarni lažni ekolog divljački vređa sve oko sebe (FOTO)
Ilustracija - Copyright Antonio Ahel/ATA Images/Twitter

Toliko smo puta pisali o licemerju đilasovske opozicije, ali uvek iskrsne i neki nov materijal iz iste tematike. Pa tako i sada, kada ćemo pokazati koliko su oni ,, pristojna i kulturna '' Srbija. 

Đilasovcima su inače puna usta vrlina i vrednosti koje tvrde da predstavljaju, a zapravo sve vreme na ličnom primeru pokazuju da su sve suprotno od toga. Lista im se zove Srbija protiv nasilja, a mnogo puta su pokazali da su osvedočeni nasilnici, počevši od njihovog šefa Đilasa.

Nasilnika ima i u Đilasovoj rezervnoj ekipi Proglas, koja ima za cilj da mobliše ljude da izađu i glasaju za Đilasovu listu. Ne samo da imaju osvedočene nasilnike, poput njihovog predvodnika Bjelogrlića, već imaju i sudije koje se bave politikom i tvrde da su oni merodavni da procenjuju kad zakon treba poštovati, a kad ne. poput sudije Majića

Twitter
 

A šta tek reći za Đilasove i Ćutine lažne ekologe, konkretno za Bojana Simišiča, koji je blizak Đilasovom Aleksandru Jovanoviću Ćuti  i ima udruženje Eko Straža. Toliko je vulgaran da nije pristojno da ga citiramo, pa pogledajte sami ove slike i zaključite. 

Twitter
 

Da li je ovo ta Đilasova i Ćutina pristojna Srbija po meri  svih njenih građana i protiv nasilja? Uvereni smo da građani veoma dobro znaju odgovor na ova pitanja i da će u skladu sa tinm Đilas, Ćuta i ostali dobiti 17. decembra odgovor kakav zasluzžuju. Koji će biti jedina realnost, za razliku od njihovih virtuelnih društvenih mreža na kojia su jedino hrabri. 

Bonus video. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike