Kinezi, zlato, dislociranje parlamenta: Ćuta ponovo daje nadrealne izjave, da li on stvarno halucinira ili namerno sluđuje javnost?! (VIDEO)

23.04.2024

14:39

0

Ovim se nastavio Ćutin niz nadrealnih tvrdnji

Kinezi, zlato, dislociranje parlamenta: Ćuta ponovo daje nadrealne izjave, da li on stvarno halucinira ili namerno sluđuje javnost?! (VIDEO)
Ilustracija - Copyright Antonio Ahel/ATAImages/24sedam/Katarina Mihajović

Lažni ekolog Aleksandar Jovanović Ćuta, ponovo je dospeo u centar pažnje sa svojim halucinacijama i sumanutim teorijama. 

Lider nečega što se zove Ekološki ustanak, svakodnevno pomera granice u lupetanju, a ovaj put je potpuno dao mašti na volju iznevši tvrdnju da će zgrada Narodne skupštine biti dislocirana!

Ćuta je u video obraćanju (video možete pogledati ispod) rekao da je dobio ,, ekskluzivnu informaciju'' da su ispod srpskog parlamenta Kinezi pronašli  ogromne rezerve zlata, zbog čega se prema Ćutinim rečima održao navodni hitan sastanak u Vladi Srbije, a u igri je čak i dislociranje srpskog parlamenta, kako bi na ovoj lokaciji mogla da se vrši eksploatacija zlata?!

Ovim se nastavio Ćutin niz nadrealnih tvrdnji. Pre nekoliko dana je dao izjavu o potencijalnom bojkotu izbora, a rečenice su mu bile izgubljene u prostoru i vremenu, pa je ispalo po Ćutinom računanju vremena da veče dolazi pre popodneva

Potom je Ćuta utvrdio kako će junski izbori u Beogradu biti ,,treći u poslednjih pola godine'' čime je jasno da mu se jedni izbori koji se nisu nikada održali priviđaju. 

Zli jezici bi rekli da Aleksandar Jovanović Ćuta previše pije, pa usled toga daje ovakve sumanute i halucinogene izjave. Drugi tvrde da je to zbog toga što Ćuta, narodski rečeno ,,nije baš tačan'', dok treći tvrde da Ćuta nije baš toliko naivan, već da namerno daje sumanute izjave za koje zna da su sumanute, ali želi da privuče pažnju i planski dezinformiše i sluđuje javnost. 

Ne možemo znati koja je od svih ovih teorija tačna, možda je u pitanju čak i kombinacija i sinergija više faktora. Ali, znamo da su Ćutine tvrdnje samo još jedan u nizu dokaza da je trenutna opozicija u Srbiji ništa drugo do cirkus opozicija.  

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike