Rasulo u opoziciji: Narodna poslanica napustila Ćutu i Aleksića! (FOTO)

25.10.2023

15:54

0

Spekuliše se da je razlog njenog istupanja iz poslaničkog kluba to što se posvađala sa Aleksandrom Jovanovićem Ćutom

Rasulo u opoziciji: Narodna poslanica napustila Ćutu i  Aleksića! (FOTO)
Copyright 24sedam/Goran Sivački Printscreen/Youtube/Plus Online A.K./ATAImages Tanjug/Miloš Milivojević

Narodna poslanika Milinka Nikolić napustila je poslaničku grupu Aleksandra Jovanovića Ćute i Miroslava Aleksića i o tome obavestila predsednika Narodne Skupštine.

- Predsedniku Narodne Skupštine. Obaveštavam Vas da ja, narodni poslanik Milinka Nikolić, istupam iz poslaničke grupe Narodni pokret Srbije-Ekološki ustanak-Novo lice Srbije - navodi se u zapisu. 

printscreen
 

Spekuliše se da je razlog njenog istupanja iz poslaničkog kluba to što se posvađala sa Aleksandrom Jovanovićem Ćutom, koga je faktički i uvela u političku priču kao ekologa, kada je to dobilo zamah tokom njihovom političkog aktivizma pod ekološkom maskom na Staroj planini. 

Ovo nije prvi slučaj raskola u opoziciji, a videćemo da li će se ovakav trend nastaviti. Do sada su pokazivali izvanrednu sposobnost da se  podele, nekada i poput principa proste ćelisjke deobe. 

Podsećamo čitaoce i da je sam Aleksandar Jovanović Ćjuta, svojevremeno napustio poslanički klub Nebojše Zelenovića Moramo - Zajedno, pa možemo konstatovati da mu se sada vratilo na način da što je on uradio drugim opozicionim kolegama, sada i drugi rade njemu. 

Bonus video: 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike