Pijani Ćuta opet halucinira: Preterao sa vinjakom, pa mu se priviđali izbori koji nikada nisu ni održani! (VIDEO)

22.04.2024

17:45

0

Eto šta bude kad čovek preteruje sa vinjakom svaki dan

Pijani Ćuta opet halucinira: Preterao sa vinjakom,  pa mu se priviđali izbori koji nikada nisu ni održani! (VIDEO)
Aleksandar Jovanović Ćuta - Copyright Printscreen

Da višak alkohola nije uvek dobar za mozak, najbolje pokazuje primer Aleksandra Jovanovića Ćute. Iako je ovaj lažni ekolog solidno istreniran u vinjaku, dugogodišnje enormno konzumiranje istog nije moglo da ne ostavi posledice. 

Koliko je Ćuta izgubljen u vremenu i prostoru, jer maligani očigledno odrađuju svoje, najbolje pokazuje njegova izjava koju je dao pre četiri dana, a povodom odluke o (ne)izlasku na beogradske i lokalne izbore 2. juna. Najpre je rekao ,, da će koalicija "Srbija protiv nasilja" večeras održati sastanak na kome će biti donet zvaničan stav'', pa odmah zatim dodao:

 - Ana Brnabić i Aleksandar Vučić su uradili ono što sam mislio da će uraditi, da nam pojedu vreme i onda da nas zavaravaju nekom pričom da će lokalni izbori biti u septembru i tako dalje, pa su onda uradili ovo što su danas uradili, spakovali sve izbore 2. juna. To opoziciju dovodi u situaciju da mora brzo da reaguje. Biće sve poznato posle sastanka danas popodne - rekao je Jovanović, iako je prvo rekao da će sastanak biti ,,večeras''. 

Tu nije bio kraj njegovim pobrkanim izjavama. Sada je Ćuta opet prevazišao samog sebe, rekavši da će ,, u Beogradu biti održani izbori treći put u poslednjih pola godine'', što možete pogledati u videu ispod. 

Izbori su bili održani 17. decembra, a naredni su 2. juna, pa ostaje nejasno gde je Ćuta video te treće izbore, koje mi ostali nismo videli. Eto šta bude kad čovek preteruje sa vinjakom svaki dan. Počne da halucinira i nepostojeće izbore. Ili je možda Ćuta prešao sa vinjaka i na nešto jače...

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike