Umobolni antisrpski lobista opet provocira: Žali što nas nisu ranije bombardovali, podržava opoziciju i sa đilasovcima deli stavove! (FOTO)

25.03.2024

12:51

0

U takvim ljudima srpska opozicija nalazi saveznike sa kojima ima istovetne vrednosne stavove

Umobolni antisrpski lobista opet provocira: Žali što nas nisu ranije bombardovali, podržava opoziciju i sa đilasovcima deli stavove! (FOTO)
Ilustracija - Copyright Antonio Ahel/ATA Images/Twitter

Austrijski ekonomista i antisrpski ekstremista Ginter Felinger, koji je ujedno i predstavnik raznih nevladinih organizacija za proširenje NATO-a, odavno je poznat kao neko ko je baš naklonjen Albancima. Sasvim je moguće i da ga Albanci (albanska mafija) plaćaju za njegov odvratan i otrovan rad.  

Na godišnjicu početka NATO agresije, tog velikog zločina protiv našeg naroda, umobolni psihopata i srbomrzac Ginter, poželeo je da su zlikovački  NATO agresori ovaj jezivi zločin učinili ranije.

Felinger je sramnu objavu podelio na platformi Iks, izjavivši da je trebalo zločin prema nama da NATO zlotvori izvedu još sedam godina pre agresije.

- Trebalo je da bombardujemo Beograd u julu 1992. kada je počeo genocid. Mogli smo spasiti 100.000 ljudi i 7 godina užasa za Balkan - napisao je Ginter Felinger. 

Ovaj poremećeni albanski lobista i NATO plaćenik, poznat je kao veliki mrzitelj Srbije i svega srpskog, a koliko nas mrzi i koliko je bolestan provokator, najbolje govori to što je tražio rušenje spomenika Milici Rakić, a da se umesto njega na tom mestu postavi spomenik Madlen Olbrajt.

Felinger je na dan srpskih izbora osmislio termin "SrboMajdan", pozivajući na nasilnu smenu srpske vlasti i izražavao je svoju veliku radost zbog protesta đilasovaca, koje je zdušno podržao, a podržava ih i dalje, što pokazuje njegovo delovanje na društvenim mrežama. 

Iako je sve to sramotno, potpuno je logično da je Ginter Felinger na strani srpske prozapadne opozicije. Prirodno je da jedan NATO lobista podrži NATO kolonu. Stavovi mu se poklapaju sa stavovima Đilasove opozicije. Tako npr. i on i Marinika Tepić smatraju da su Srbi genocidan narod. Iste antisrpske stavove Ginter i srpska opozicija dele i po pitanju Kosova i Metohije, Republike Srpske, sankcija Rusiji.

Ovaj ljudski talog i srbomrzačko dno dna, je pozivalo na ponovno bombardovanje Srbije, pre nekoliko meseci. U takvim ljudima srpska opozicija nalazi saveznike sa kojima ima istovetne vrednosne stavove. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike