Đilasov pajtos uputio zahtev NATO alijansi: Bombardujte Beograd!

19.03.2024

19:36

0

Felinger zdušno podržava tajkunsku opoziciju koju predvode Dragan Đilas i Marinika Tepić, u više navrata prizivao je Majdan u Beogradu

Đilasov pajtos uputio zahtev NATO alijansi: Bombardujte Beograd!
Copyright AP Photo/Olivier Matthys Twitter/Gunther Fehlinger

Najveći srbomrzac na svetu Ginter Felinger ponovio je svoj zahtev da NATO ponovo bombarduje Beograd!

printscreen
 

- Bombe na Beograd, neka se spremi Američka ratna mornarica – napisao je on na Iksu, a uz to je objavio i video snimak u kojem takođe poziva na bombardovanje srpske prestonice, sa kačketom sa simbolima lažne države Kosovo i šalom Albanije.

 

 

– Pozivam mornaricu SAD da interveniše protiv Srbije u slučaju rata. Odbranite Kosovo. Odbranite Bosnu – napisao je srbomrzac.

Podsetimo, Felinger zdušno podržava tajkunsku opoziciju koju predvode Dragan Đilas i Marinika Tepić, u više navrata prizivao je Majdan u Beogradu, dok koristi svaku priliku da napadne predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Sve ovo treba sagledati iz šireg konteksta. Naime, ovo je dokaz da opoziciji nisu problem beogradski izbori, jer će oni biti održani, ali đilasovci uprkos tome nastavljaju da prave haos u Skupštini Srbije.

Takođe, kampanja koju tajkunska opozicija vodi po Zapadu nije zbog izbora, već zbog spoljne politike koju Vučić vodi, a to je sada sasvim jasno jer udruženo deluju: opozicija u Skupštini, proalbanski i antiruski političari iz EU u javnosti i kroz institucije, zatim mediji u vlasništvu tajkuna Dragana Šolaka, sinhronizovano sa ustaškim i albanskim medijima, dok na društvenim mrežama najveći botovi neskriveno poručuju da Beograd treba bombardovati!

Dakle, svi kojima smeta nezavisna i slobodarska politika koju Vučić vodi, udružili su se i to je kristalno jasno vidljivo.

Ostaje samo pitanje ko sve za celu ovu operaciju daje novac, jer je jasno da su uložena ogromna sredstva, najpre u satanizaciju predsednika Vučića i njegove porodice, zatim državne politike, a potom i rušenje institucija, koje smo imali kada su opozicioni huligani pokušali da upadnu i zapale Skupštinu Grada.

Sve to je rezultiralo do ovoga što se sada dešava: otvorenih poziva da se Srbija opet bombarduje!

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike