Gujon zapitan nad bezosećajnošću NATO opozicije: Zašto Đilas i Marinika nisu izustili ni reč o martovskom pogromu nad Srbima na KIM? (FOTO)

17.03.2024

16:05

0

Gujon je upitao Dragana Đilasa i Mariniku Tepić zašto se još uvek nisu oglasili oko godišnjice martovskog pogroma koji se dogodio Srbima na Kosovu i Metohiji

Gujon zapitan nad bezosećajnošću NATO opozicije: Zašto Đilas i Marinika nisu izustili ni reč o martovskom pogromu nad Srbima na KIM? (FOTO)
Arno Gujon - Copyright Tanjug/Strahinja Aćimović

Direktor Uprave za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu, Arno Gujon, reagovao je na poraznu ćinjenicu da se niko od opozicionara još uvek nije oglasio povodom godišnjice martovskog pogroma nad kosmetskim Srbima.

Gujon je upitao Dragana Đilasa i Mariniku Tepić zašto se još uvek nisu oglasili oko godišnjice martovskog pogroma koji se dogodio Srbima na Kosovu i Metohiji, a koji je predstavljao brutalan zločin nad našim narodom i surovo etničko čišćenje. 

- Poštovani @DraganDjilas i  @MarinikaTepic, zašto niste još objavili ni reč o martovskim pogromima koji su se dogodili nad Srbima na Kosovu i Metohiji na današnji dan pre 20 godina? Nije li to nasilje par excellence? Zar i srpski političari da ostanu nemi kada su žrtve Srbi? - upitao se Gujon u objavi na platformi Iks. 

 

 

Premijerka Srbije Ana Brnabić takođe je danas kritikovala opozicionare, jer nisu našli za shodno da kažu makar neku reč o ovoj bolnoj i nacionalno važnoj temi. Umesto da se pozabave time, ovaj dan su iskoristili za serviranje još jedne serije njihovih brutalnih laži.  

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike