Hronologija beščašća opozicionih medija: Traže nacionalnu frekvenciju, a ovako u svojim programima optužuju Srbe i Srbiju za genocid(VIDEO)

07.11.2023

20:05

0

Niko ne raskrinkava njihov rad i pravu prirodu tih medija bolje od njih samih. Najbolje je da poslušate ove skandalozne reči, pa sami zaključite

Hronologija beščašća opozicionih medija: Traže nacionalnu frekvenciju, a ovako u svojim programima optužuju Srbe i Srbiju za genocid(VIDEO)
Ilustracija - Copyright Pixabay Tanjug/Strahinja Aćimović A.K./Antonio Ahel/ATAImages

Mnogo puta smo poslednjih meseci, pa i godina kao jedan od glavnih opozicionih zahteva u Srbiji čuli apele opozicije da se N 1 televiziji i Novoj S dodele nacionalne frekvencije. Neki ekstremni opozicionari su predstavljali to kao maltene pitanje svih pitanja u Srbiji, kao da se radi o životu i smrti. 

I u ovoj kampanji za predstojeće decembarske izbore, celokupna opoziciona strategija, pogotovo prozapadne opozicije, se bazira na uslugama ove medijske grupacije, koja igra ulogu predizborne medijske pešadije za njih. Nije ni čudo onda što osovina Šolak - Đilas toliko insistira na nacionalnoj frekvenciji, jer su im interesi oko toga dvojaki - i materijalni i politički. Iza svega toga stoje i drugi lideri koalicije Srbija protiv nasilja.

Žele da zarade još više para, ali i da im širenjem medijske mreže i njenog dosega poraste uticaj na građane Srbije. To bi im pružilo prostor i za još prljaviju, inače i već sad ekstremno negativnu, kampanju protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića

Čega se pametan stidi, time se N1 ponosi

U agresivnim zahtevima opozicije povodom dodele nacionalnih frekvencija, nikada nije bilo mesta argumentovanim raspravama. Ne žele da ukrste mišljenja sa drugima, pa da predoče zašto bi baš oni trebalo da dobiju nacionalnu frekvenciju, a ne neki drugi mediji. Nema kod njih rasprave, već oni samo ultimativno zahtevaju da im ta frekvencija pripadne i ništa manje od toga. Misle da su izuzetni i da bi svaka vlast ,,ako je demokratska'' njima morala da izađe u susret. 

Profimedia Pixabay
 

Na stranu to što su politički servis, a ne medijski i što su ekstremno neobjektivni, postoji još mnogo spornih momenata zbog kojih mislimo da mediji poput njihovih ne bi trebalo da imaju nacionalnu frekvenciju.

To nema veze ni sa njihovim jasnim političkim svrstavanjem na jednu stranu, iako bi mediji trebalo da budu što objektivniji. Ima veze sa njihovim skandaloznim programom, koji udara na osnovne temelje srpske države i društva i naše vrednosti. Ovo se mora uvek imati u vidu kada se razmatra o tome treba li nekom dodeliti nacionalnu frekvenciju ili ne. A niko ne raskrinkava njihov rad i pravu prirodu tih medija bolje od njih samih. Jer čega se svi normalni građani Srbije stide, ovi se time ponose.

 

 

Koliko nisko umeju da padnu najbolje je pokazao sramni dvosatni dokumentarac na televiziji N 1, pod nazivom ,, Ja, Aleksandar. Državni gambit''. Osim što je to bio program mržnje prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici, to je bio i propagandni film u kome su doveli strance koji su se radovali bombardovanju Srbije i misle da smo genocidni, da nas podučavaju, objašnjavaju nam kako smo najgori i kako treba da se pomirimo da smo izgubili Kosovo?! Da ne govorimo o ozbiljnom kršenju Ustava i zakona ove zemlje, jer su u svom programu i sami, mimo sagovornika, naveli da Kosovo više i nije deo Srbije. 

 

 

Hoće nacionalnu frekvenciju kako bi lakše ubeđivali Srbe da su genocidan narod

A sada se spremite za šok. Iako ste mislili da vas opozicioni mediji koji pretenduju na nacionalnu frekvenciju  više ne mogu šokirati. Pogledajte kako na televiziji N1 govore najgore o Srbima i usput nas još jedanput optužuju da smo genocidni. I ne samo to, nego još i zahtevaju nacionalnu frekvenciju baš iz tog razloga kako bi po celoj Srbiji mogli da pronose glas da smo genocidni. Najbolje je da poslušate ove skandalozne reči, pa sami zaključite. 

 

 

Da su ovi mediji samo druga strana istog opozicionog novčića, potvrđuje i to što su lideri nedavno formirane koalicije Srbija protiv nasilja, takođe zagovornici teze o genocidnosti našeg naroda. Može se slobodno reći da oni nisu protiv nasilja, već protiv zdravog razuma. Marinika Tepić je čak i javno oskrnavila Narodnu Skupštinu Republike Srbije, time što je govornicu u istoj iskorisitila svojevremeno , da kao narodni poslanik iznese teze da je Srbija genocidna zemlja, a da su Srbi genocidan narod. 

Da misle da je u Srebrenici počinjen genocid, svojevremeno su izjavili i ostali lideri opozicije, poput Biljane Đorđević, Aleksandra Jovanoviča Ćute, kao i Radomira Lazovića. Bivši predsednik Srbije , Boris Tadić takođe je izjavio da je ponosan što je pod njegovim režimom doneta Rezolucija o Srebrenici u Skupštini Srbije, a kojom su nas pripadnici žutog režima tada, maltene indirektno kroz tu deklaraciju optužili za genocid.  

Ponosan što je Srbiji stavio kamen oko vrata, ali nije bio ponosan što je predsednik Srbije?! 

No, ako bivši predsednik Srbije, Boris Tadić oseća ponos što nam je stavio srebrenički kamen oko vrata, maltene nas označavajući genocidnima, a sve da bi se tad dodvorio svojim zapadnim nalogodavcima, pogledajmo na šta nije bio ponosan tokom vršenja svog mandata. Nije bio ponosan jedino na to što je bio predsednik Srbije, a da nevolja bude veća, time se hvalio ni manje ni više nego na hrvatskoj televiziji! Verovatno ne postoji jadniji primer od ovoga na svetu, jer nezamislivo je da je neki predsednik neke zemlje ikada išta slično uradio. 

Ne treba biti veliki prorok da bi se znalo da bi famozna koalicija Srbija protiv nasilja, a koja je zapravo Đilas koalicija, kada bi došla na vlast gledala da prizna Kosovo, uvede sankcije Rusiji, uvuče nas u NATO, a po snimcima u redovima iznad, vidimo i da bi se zalagali za povratak politike u kojoj se ne cene srpske žrtve i stradanja, već naprotiv samo tuđe žrtve.

Taj film večitog izvinjavanja drugima smo već jednom gledali. Pogotovo je sramno što se Srebrenica stalno pominje u kontekstu ,,genocida'', a zaboravljaju se ogromne srpske žrtve na istom tom prostoru. Eto, to nam servira prozapadna Đilas koalicija, koja se zalaže za nasilje nad zdravim razumom srpskog naroda. 

Veži televiziju, gde ti gazda kaže

Interesantno je da većina ovih sramnih izjava je data na opozicionim televizijama za čije se nacionalne frekvencije tako gorljivo bore. Sada vidimo zašto se toliko grčevito bore za to. Da bi sa nacionalne frekvencije mogli da nas ubeđuju da smo genocidni i da smo zločinci, samo zato što smo se borili za svoju državu i naoionalne interese u ratovima koje nipošto nismo želeli, ali su nam bili nametnuti od strane njihovih gazda. 

E, pa - neće moći! 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike