Anatomija antisrpstva: Đilasova NATO lista leglo mrzitelja srpskog naroda, hoće da nas zavade i sa Rusijom (FOTO)

27.11.2023

11:53

0

Sve u svemu, vidimo da je ovo antisrpska grupa od zla oca Đilasa i još gore matere - stranih ambasada

Anatomija antisrpstva: Đilasova NATO lista  leglo mrzitelja srpskog naroda, hoće da nas zavade i sa Rusijom (FOTO)
Ilustracija - Copyright 24sedam

Ustanovili smo odavno kakvi su licemeri na listi Đilasove Srbije protiv nasilja. Ne samo na toj listi, već i u svim ostalim opozicionim listama, bilo da su lažni, Đilasovi desničari u pitanju, ili rezervne Đilasove opcije sa autošovinističkog spektra.

Zarad dobrobiti građana Srbije raskrinkavamo ih redovno, borimo se samo istinom i činjenicama, kako ne bi mogli više da varaju naš narod. Hajde sada da vidimo ko to čini Đilasovu NATO listu Srbija protiv nasilja i da analiziramo njihove, i više nego skandalozne političke stavove.

1. Srđan Milivojević
Otporaš koji je javno na Palma tv priznao da je primao novac od stranih ambasada 5. oktobra i da ako ga to čini plaćenikom, onda jeste strani plaćenik. Poznat po tome da je u svojoj ćevabdžinici u Kruševcu mešao meso pasa u pljeskavice.

2. Radomir Lazović

Čovek od 43 godine bez i jednog dana radnog staža. Ceo život je proveo u nevladinim organizacijama finansiranim sa Zapada. Student 25 godina koji ne može da završi fakultet što je i sam priznao. Zalaže se za nezavisno Kosovo, genocid u Srebrenici, uvođenje sankcija Rusiji. Poznat po tome da mu je otac hapšen zbog nasilja u porodici.

3. Aleksandar Jovanović - Ćuta
U Pirotu 2017. godine molio je Aleksandra Vučića za projekat mini-hidroelektrana i kada je odbijen postaje ekološki borac protiv Vučića. Zalaže se za to da se desio genocid u Srebrenici, isto nema dana škole. 

 

 

4. Miroslav Aleksić
Dok je bio na vlasti u Trsteniku 2013. godine hvalio SNS i Aleksandra Vučića, a napadao bivšu žutu vlast sa kojom je sada na listi. Poznat po tome da je jedva završio srednju školu, jer je u trećem razredu ponavljao razred zbog jedinice iz informatike. Čak je imao trojku iz vladanja što znači da je bio veoma loš đak.

 5. Marinika Tepić
Promenila 7 stranaka dok joj Đilas nije dao posao u Junajted medija grupi. Najpoznatija po tome što je 2016. godine podnela rezoluciju o genocidu u Srebrenici Narodnoj skupštini sa željom da geocidiše srpski narod. Prvi muž Čobanu oženio ju je kada je imala 14 godina i to je najveća javna tajna njenog života.

6. Dobrica Veselinović
Isto bez dana radnog staža. Zalaže se za uvođenje sankcija Rusiji, priznanje genocida u Srebrenici, ulazak u NATO. 

Mateja Stanisavljević/ATAImages
 

7. Nebojša Zelenović

Zalaže se za priznanje genocida u Srebrenici, uvođenje sankcija RUsiji i ulazak u NATO.

8. Biljana Stojković
Ova žena prosto mrzi srpski narod. Vređala je Republiku Srpsku da je remetilački faktor Balkana i da je treba ukinuti. Vređala je patrijarha Pavla i patrijarha Irineja. Vređala je Svetog Savu i ismevala srpsku pravoslavnu crkvu. Smatra da Srbija treba da prizna Kosovo, genocid u Srebrenici, uvede sankcije Rusiji i da ne podržava Republiku Srpsku. Poznata i po tome što je antifa-feminističke parole stavljala preko spomenika Nikoli Tesli, patrijarhu Pavlu, Vuku Karadžiću.

Sve u svemu, vidimo da je ovo antisrpska grupa od zla oca Đilasa i još gore matere - stranih ambasada. Verujemo da će ih građani na izborima 2017. godine poslati tamo gde i pripadaju - na smetlište istorije. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike