Au, kakav manipulator: Gruhonjić sebe poredio sa ustaškim zlikovcem, pa izmislio da je to uradio Milenko Jovanov! (VIDEO)

24.03.2024

11:30

0

Nije Jovanov taj koji je prvi uporedio Dinka sa ustaškim zlikovcem, već je to Gruhonjić učinio sam sebi

Au, kakav manipulator: Gruhonjić sebe poredio sa ustaškim zlikovcem, pa izmislio da je to uradio Milenko Jovanov! (VIDEO)
Dinko Gruhonjić - Copyright Printscreen/YouTube/Al Jazeera Balkans

Dinko Gruhonjić, autošovinistički ekstremista koji je izjavio da je ponosam što deli ime sa ustaškim ratnim zločincem i koljačem iz Jasenovca, Dinkom Šakićem, sada je okrivio poslanika SNS Milenka Jovanova za navodnu kampanju protiv njega, iako je Jovanov samo reagovao na užasne izjave ovog srbomrsca, koji je na antisrpskoj tribini u Dubrovniku izvređao ceo naš narod. 

 - Jedan od inspiratora kampanje protiv mene je poslanik naprednjaka, Milenko Jovanov, koji me je dva dana poredio sa ustaškim koljačem Dinkom Šakićem i time dao zeleno svetlo za sve ono što je usledilo - rekao je Gruhonjić, zaboravivši da je sam sebe poredio sa Šakićem

 - Izmislili su mi ime Sabahudin iako ja imam jedno lepo ime - Dinko, kao Dinko Šakić - rekao je svojevremeno Gruhonjić. Nije dakle Jovanov taj koji je prvi uporedio Dinka sa ustaškim zlikovcem, već je to Gruhonjić učinio sam sebi. 

U prilog tome govori i video snimak, koji možete pogledati. Ako laže Dinko, snimak ne laže. 

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike