Da li zbog ovoga zahtevaju nacionalnu frekvenciju: Voditelj tajkunske televizije zgrozio region svojom užasnom izjavom! (VIDEO)

22.03.2024

11:57

0

Ovim se pridružio svom sabratu po antisrpstvu, Dinku Gruhonjiću, koji je izjavio da je ponosan što nosi isto ime kao zloglasni ustaški koljač iz Jasenovca, Dinko Šakić

Da li zbog ovoga zahtevaju nacionalnu frekvenciju: Voditelj tajkunske televizije zgrozio region svojom užasnom izjavom! (VIDEO)
Sramotan skup u Dubrovniku - Copyright Informer printscreen

Voditelj Zoran Kesić, perjanica tajkunske televizije i notorni autošovinista, koji je i jedan od velikih podržavalaca antisrpskog "Proglasa", ponovo je dotakao dno dna, dajući sramotnu izjavu da je "za dom spreman".

Zloglasni ustaški poklič, Kesić je izgovorio za sarajevski portal Klix.ba, najavljujući da će gostovati u hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača, verovatno ne znajući da je i Stjepan Vukčić Kosača bio Srbin.  

 

 

- U Mostaru ja istaknem činjenicu što makar za jednu stvar možemo imati konsenzus za koju Srbi nisu krivi, a to je Stari mostarski most. Eto, ako možemo da se dogovorimo da za to nismo krivi. I istaknem da nastupam u hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača i to drugi put, što znači da sam za dom spreman, nastup je spreman - šokirao je se Kesić, a što su na portalu Klix pokušali da opravdaju tvrdnjom da se Kesić samo "našalio". 

Sigurni smo da ne bi tako opravdavali ,,šale'' kada bi se neko šalio sa žrtvama njihove nacionalnosti, ali očigledno da za srpske žrtve niko ne mari i gaženje po njima je dozvoljeno. Najgore od svega je što takve užasne izjave daje i jedan, samo nominalni, Srbin , tajkunski voditelj Zoran Kesić

Ovim se pridružio svom sabratu po antisrpstvu, Dinku Gruhonjiću, koji je izjavio da je ponosan što nosi isto ime kao zloglasni ustaški koljač iz Jasenovca, Dinko Šakić. Eto, to je ta đilasovska ProGlas ,,elita''. 

 Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike