Pravoslavne hramove neće pipnuti: Jovanov poručio Gruhonjiću - Srpske crkve niste ni gradili pa ih nećete ni pretvarati u pabove! (VIDEO)

22.03.2024

09:32

0

E, neće ni Dinko, ni bilo ko drugi skrnaviti pravoslavne hramove, poručio je Jovanov

Pravoslavne hramove neće pipnuti: Jovanov poručio Gruhonjiću - Srpske crkve niste ni gradili pa ih nećete ni pretvarati u pabove! (VIDEO)
Copyright Tanjug/Strahinja Aćimović

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Milenko Jovanov poručio je danas da oni koji nisu gradili hramove Srpske pravoslavne crkve, neće smeti ni da ih diraju.

- I šta kaže Dinko? To naviklo da u svakoj situaciji izigrava žrtvu i umesto da se izvini srpskom narodu, reče da sam ga ja poredio sa ustaškim koljačem! E, neće to da prođe, nego ćemo da vidimo spektakl: Dinko protiv Dinka! Nego ne reče jesam li izmislio i da je rekao da bi pravoslavne crkve u Vojvodini trebalo pretvarati u pabove? I to je bila šala koju mi, glupi i zatucani pravoslavni Srbi ne razumemo, je li? E, neće ni Dinko, ni bilo ko drugi skrnaviti pravoslavne hramove! Neće, jer srpske crkve po Vojvodini nisu ni gradili - napisao je Jovanov na društvenoj mreći Iks.

- Ono što su sebi pravili neka pretvaraju u šta hoće, a hramove Srpske pravoslavne crkve neće ni pipnuti. Ni danas, ni bilo kada. I još nešto. Ne dva, nego 222 dana ću da govorim o ovom verbalnom prolivu koji su bljuvali iz usta po milom im Dubrovniku. Sram ih i stid bilo! - naveo je Jovanov.

 

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike