Antisrpsko ustaško orgijanje u Dubrovniku: Gošće iz Srbije pozivale na komadanje Srbije i ubistvo Vučića! (VIDEO)

11.03.2024

16:50

1

Kako je izgledao ovaj odvratan skup pogledajte u videu ispod

Antisrpsko ustaško orgijanje u Dubrovniku: Gošće iz Srbije pozivale na komadanje Srbije i ubistvo Vučića! (VIDEO)
Sramotan skup u Dubrovniku - Copyright Informer printscreen

Nedavno je u Dubrovniku održan pravi festival mržnje prema Srbiji i Srbima. Poseban akcenat je bio na ličnoj mržnji učesnika prema Aleksandru Vučiću, kom je aktivistkinja iz Srbije, Aida Ćorović tom prilikom poželela i smrt. Druga učesnica skupa i njena istomišljenica poželela je komadanje Srbije i otcepljenje severne srpske pokrajine. 

Prethodnih dana je u Dubrovniku, održan festival „Rebedu'' koji se pretvorio u antisrpsko orgijanje i festival mržnje prema Srbiji, srpskom narodu i predsedniku Aleksandru Vučiću. Program je vodio Hrvat Pero Mrnarević, a glavne zvezde su bile poznate autošovinističke kreature iz Srbije: poput Aide Ćorović, Ane Lalić i notornog Zorana Kesića.

Novinarka tajkunske Nove S i predsednica takozvanog Nezavisnog udruženja novinara Vojvodine (NDNV) Ana Lalić Hegediš se posebno istakla bestijalnim izlivima antisrpstva, a u njenim izjavama ima i elemenata krivičnog dela i podrivanja teritorijalnog integriteta i ustavnog poretka Republike Srbije, obzirom na to da je izjavila da za nju Vojvodina i nije Srbija?! 

Tajkunska autošovinistička novinarka je takođe sramno izjavila da „u Vojvodini pokušava da se izbori za naciju u nastajanju, vojvođansku naciju“. Ne samo da ponosno i eksplicitno zagovara separatizam, već vređa sve pripadnike srpskog naroda sa odvratnom pričom o „posrbljavanju“ i „dosrbljavanju“ severne Srbije. Osim elemenata separatizma vidimo i elemente mržnje na nacionalnoj osnovi.

Propisno je između ostalog izvređala Srpsku pravoslavnu crkvu (SPC), kao I Srbe iz Republike Srpske, govoreći o njima toliko ružno kako to ne bi verovatno pričale ni najokorelije ustaše ili Milogorci, kojima je takođe omiljeni izraz posrbljavanje/posrbice, dok SPC nazivaju pogrdno ,,Crkva Srbije''.

Kampanja protiv SPC od strane novinarke Nove S, savršeno se uklapa u politiku kuće gde radi, a koja se već ,,isticala'' sramnim tekstovima protiv naše Crkve. Svojevremeno je Ana Lalić od nekih veoma upućenih pojedinaca iz severne Srbije bila optužena da radi za hrvatsku službu. Kada vidimo šta izjavljuje u Dubrovniku, kao i to da radi na portalu koji o SPC piše onako kako bi samo Hrvoje Šnajder poželeo, te optužbe protiv autošovinisitčke tajkunske novinarke dobijaju pun smisao. 

Da čak ni užasan istup Ane Lalić možda ne bude najgori na ovom balu antisrpskih vampira, pobrinula se Aida Ćorović koja je opet Srbiju nazvala zlom, a predsedniku Vučiću je poželela takvu sudbinu da na kraju bude ubijen.

Ćorović je, naime, Srbiju nazvala paklom i zlom, a zatim je komentarisala predsednika Vučića za koga je rekla da zna „da će biti mrtav kada padne s vlasti“. U njenu, ali i u odbranu novinarke Nove S, stao je, na istom skupu prisutni, Zoran Kesić. Kako je izgledao ovaj odvratan skup pogledajte u videu ispod. 

Zanimljivo je da se pozivalo na komadanje Srbije i pričalo se o posrbljavanju i kako ,,Vojvodina nije Srbija'' baš u Dubrovniku. Mnogo bi bolje bilo da su tajkunski novinari i aktivisti u Dubrovniku pričali o rasrbljavanju, koje je taj grad zaista prošao, jer je to vekovima bio čisto srpski grad koji  je prvi put u istoriji ušao u sastav Hrvatske pre nekoliko decenija. 

Inače, hrvatska država, a posebno njihova služba SOA, jedna je od najaktivnijih podstrekača autonomaštva u Vojvodini i stvaranja veštačke vojvođan(er)ske nacije po milogorskom modelu. U tom poduhvatu ona je podizvođač radova Nemačke, koja sanja imperijalne vlažne snove razbijanja Srbije i izbijanja ponovnog (pan)germanskog carstva sve do Dunava. 

Ono što je izvesno, jeste to da će i Lalić i Ćorović sada da glume žrtve, nakon što javnost bude opravdano burno reagovala na sve te bljuvotine koje su izgovorile u Hrvatskoj. Ili bolje rečeno u Dubrovniku, pošto ako oni Vojvodinu ne smatraju Srbijom, zašto bismo i mi Dubrovnik, Istru i sl. smatrali Hrvatskom. Kao što je nekada autonomaški guru govorio na skupu pod nazivom ,,Srem Hrvatskoj'', tako sada njegove najbolje učenice učestvuju u antisrpskom orgijanju u lijepoj njihovoj. 

Kada je reč o skandaloznim napadma i pretnjama ubistvom predsednika Vučića, koliko god to morbidno zvučalo, takve izjave date na takvom mestu i od takvih osoba protiv njega samo mogu da mu budu orden. Čim ga ustaše i ustaški istomišljenici iz Srbije napadaju iz petnih žila, i to na nekakvom morbidnom festivalu ustašluka u Dubrovniku, to znači da je on na ispravnom putu i da radi dobre i korisne stvari za srpsku državu i srpske nacionalne interese u regionu. Mnogo više bismo se zabrinuli da ga Lalić, Ćorović, Kesić i njihovi ustaški domaćini hvale, umesto što ga kude. Pametnome dosta! 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike