Đilasovci prete patrijarhu: Jedan od najglasnijih opozicionih promotera sramno udario na SPC (FOTO)

24.11.2023

15:51

0

Očigledno su se Đilas i njegovi kompanjoni sada usmerili ka žestokim napadima na SPC, što potvrđuje i strašna kampanja koju je tajkunska Šolakova Nova S pokrenula protiv Srpske pravoslavne crkve (SPC)

Đilasovci prete patrijarhu: Jedan od najglasnijih opozicionih promotera sramno udario na SPC (FOTO)
Copyright Tanjug/Jadranka Ilić Printscreen Twitter

Slobodan Stojković, jedan od najglasnijih promotera tajkunske koalicije okupljene oko liste "Srbija protiv nasilja" Dragana Đilasa, besramno je uvredio Srpsku pravoslavnu crkvu i patrijarha Porfirija.

- Pope, 17. decembra i ti odlaziš - napisao je ovaj osvedočeni hejter uz fotografiju poglavara SPC. 

printscreen
 

 

Na ovaj način jasno je pokazao koji zadatak opozicija planira da ostvari nakon izbora - rušenje institucije koja po svim istraživanjima uživa najveće poverenje građana Srbije. 

I sad sa ovakvima "veliki" Srbi Miloš Jovanović i Boško Obradović mogu da sarađuju?!.

Inače, Đilasovog promotera između ostalih ponosno prati i podržava lažni general sa hrvatskom putovnicom, Zdravko Ponoš!  

printscreen
 

Očigledno su se Đilas i njegovi kompanjoni sada usmerili ka žestokim napadima na SPC, što potvrđuje i strašna kampanja koju je tajkunska Šolakova Nova S pokrenula protiv Srpske pravoslavne crkve (SPC). Ova kampanja na tviteru i pretnje istaknutih Đilasovih jurišnika srpskom patrijarhu, potvrđuju da nije reč o slučajnostima, već da je antisrpska i antipravoslavna politika deo njihovog sistematskog plana. Sva je prilika da će se, u susret izborima 17. decembra, ti napadi nastaviti i da će prerasti, ako već i do sad nisu, u pravu antisrpsku i anticrkvenu histeriju. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike