Pišu ko da ih je Hrvoje Šnajder plaćao: Sramotna kampanja na Novoj S protiv Srpske pravoslavne crkve (FOTO)

24.11.2023

13:58

0

Šolak ne samo da nikada ništa dobro nije učinio za ovaj narod, već njegov medij još i vređa najveću svetinju srpskog naroda - SPC

Pišu ko da ih je Hrvoje Šnajder plaćao: Sramotna kampanja na Novoj S protiv Srpske pravoslavne crkve (FOTO)
Ilustracija - Copyright Profimedia ATAImages/Antonio Ahel Printscreen

Tajkun Dragan Šolak, medijski zaštitnik i promoter jalove srpske opozicije, naredio je medijima pod svojom kontrolom da sprovedu strahovit udar na Srpsku pravoslavnu crkvu.

O tome govori i članak koji je objavljen na tajkunskom portalu Nova pod naslovom "Imaju imovine koliko hoćeš, ne plaćaju ni dinar poreza, dobijaju i srpski i hrvatski novac: Ali, SPC u Hrvatskoj je nekako ipak uspela da dođe nadomak stečaja". 

U samom tekstu, SPC se naziva „jednim od najuspešnijih srpskih preduzeća“ i navodi se da „Eparhija u Zagrebu dobija novac iz budžeta Hrvatske“. 

 Da ne govorimo o milionima iz srpske državne kase. Ne treba zaboraviti da Crkva ne plaća ni porez - piše Nova S.

Da zlo bude veće, lažne patriote koji se navodno bore za Srbe i SPC, poput Miloša Jovanovića, Boška Obradovića i Milice Đurđević Stamenskovski, gotovo svakodnevno gostuju na ovim i ovakvim tajkunskim medijima.  

printscreen
 

Nova S - megafon srbomrzaca iz regiona

Uobičajena mantra inače svih srbomrzaca i mrzitelja SPC u regionu, a nažalost kao što vidimo i nekih u Srbiji  je taj da ,, Crkva plati porez''. Najgore od svega je što najvažniju instituciju srpskog naroda SPC, koja ne samo da je važna u duhovnom smislu, već je i kroz vekove ropstva sačuvala naš narod, napadaju za porez tajkunski mediji čiji je gazda Šolak poznat kao lice koje na sve moguće načine gleda da izbegne plaćanje poreza. 

Pišu tekstove kao da su iz Šnajderove mreže

Da je bar ikada išta uradio za srpski narod, Šolaku bi možda valjalo i oprostiti poneki marifetluk tog tipa, ali kao što znamo Šolak ne samo da nikada ništa dobro nije učinio za ovaj narod, već njegov medij još i vređa najveću svetinju srpskog naroda - SPC. Možemo opravdano da se zapitamo da li su ovakvi mediji i novinari bili deo mreže proteranog hrvatskog špijuna Hrvoja Šnajdera, jer zaista ne bismo mogli da nađemo nijedno racionalnije objašnjenje za ovakvo pisanje nekog medija koji deluje u Srbiji. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike