NATO opozicija ne zna gde bije: Ponoš pljuje po ambasadorima, a član stranke mu čovek koji je napravio štetu Srbiji kao ambasador!

22.11.2023

21:14

0

Ponoš je zaboravio na činjenicu da je član njegove stranke nekada bio ambasador, ali da se nije proslavio

NATO opozicija ne zna gde bije: Ponoš pljuje po ambasadorima, a član stranke mu čovek koji je napravio štetu Srbiji kao ambasador!
Zdravko Ponoš - Copyright Ilustracija/Printscreen/Youtube

NATO general sa hrvatskom putovnicom Zdravko Ponoš u jednoj emisiji na tajkunskoj Nova S napao je predsednika Srbije Aleksandra Vučića zbog postavljanja ambasadora.

On je napao predsednika Srbije "da postavlja ambasadore po principu da mu se sklone sa očiju".

Naravno da je Ponoš zaboravio na činjenicu da je član njegove stranke bio ambasador koji je napravio veliku štetu Srbiji za vreme svog mandata.

 

 

Naime, član predsedništva Ponoševe stranke je Duško Lopandić, čovek koji je 2016. godine opozvan sa mesta ambasadora Srbije u EU.

On tada nije obavestio Ministarstvo spoljnih poslova Srbije da se u Briselu, gde je tada bio ambasador, organizuje izložba  gde se veliča lik i delo Alojzija Stepinca, a sve u organizaciji Republike Hrvatske.

Mada, sada ni ne čudi ta činjenica, pošto njegov lider ima hrvatsku putovnicu, pa možemo reći da se sličan sličnom raduje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike