Cirkus desničari: Šešelj(i) u prahu kojima je tri posto misaona imenica

23.11.2023

12:58

0

Građani polako prepoznaju njihovu prevaru, pa će cenzus za njih postati misaona imenica

Cirkus desničari: Šešelj(i) u prahu kojima je tri posto misaona imenica
Ilustracija - Copyright printscreen

Srpska opoziciona politička scena, često je tragikomična. Naročito cirkuzantski i karikaturalno deluju lideri tzv. desnice. Zapravo, pitanje je da li ih možemo nazvati liderima desnice ili lažne desnice, obzirom da variriaju od saradnje sa stranim zapadnim ambasadama i đilasovcima, do ekstremnog desničarenja i glumatanja ,,većeg Šešelja od Šešelja''. 

Boško Obradović, koji nikada nikakv rezultat nije ostavio iza sebe, 2016. godine je završio u Skupštini uz pomoć američke ambasade. Amerikanci su dugo računali na Boškića, a verovatno rasčunaju i dalje. Ne zaboraivmo da je u njegovom timu i Jasmina Vujić, za koju upućeni tvrde da ne bi mogla da u SAD bude na poslovima i poziciji na kojoj je, da nije ,,sertifikovana'' od strane američke bezbednosne zajednice. 

Boškić je promenio ploču, pa sada glumi Šešelja mlađeg doba. 

Milica Đurđević Stamenkovski takođe je lažna desničarka, a što je nedavno potvrdila i Marinika Tepić, otlkrivši kako veoma poštuje Zavetnike sa kojima bi da napravi koaliciju. Ipak, Mica Zavetnica, kada je u pitanju retorika pretvara se u pravu šešeljugu, pa optužuje sve redom za navodnu izdaju i izmišlja kako će predsednik Srbije da uvede snakcije Rusiji

ATAImages/M.K./Antonio Ahel 24sedam/Katarina Mihajlović
 

Od svih koloritnih klikova tzv. srpske desničarske scene, možda i najpokvareniji je Miloš Jovanović, francuski državljanin, zbog čega je i dobio nadimak Miloš Francuz. Godinama je glumio tvrdog desničara, nacionalistu da bi na kraju završio u Đilasovom naručju. Zadržao je i dalje agresivnu retoriku, ali je unutar njegovog mozga došlo do ideološkog shizofrenog cepanja, jer Miloš Francuz ne zna sada da li je naslednik Vojislava Šešelja ili Žarka Koraća. 

Sve u svemu, spomenuti desničarski trio , samo je retorički loša kopija Vojislava Šešelja , a zapravo su u pravom političkom delovanju koje kriju od svojih birača kao žaba noge, kopija Čede Jovanovića i poslušnici Dragana Đilasa

Sve u svemu, ovaj trio kada bi se nazvao proizvodom, bio bi Šešelj u prahu. Svakom od njih je neto količina manja od tri posto, jer građani polako prepoznaju njihovu prevaru, pa će cenzus za njih postati misaona imenica. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike