Omaklo joj se u programu: Pale maske, novinarka N 1 priznala da iza štrajka poštara stoji Dragan Šolak! (VIDEO)

17.11.2023

11:44

0

Pa poslušajte ovo priznanje da je štrajk poštara u direktnom interesu Šolakove firme, kojoj je doneo profit

Omaklo joj se u programu: Pale maske, novinarka N 1 priznala da iza štrajka poštara stoji Dragan Šolak! (VIDEO)
Ilustracija - Copyright Antonio Ahel/ATA Images/YouTube

Đilasova NATO opozicija beskrupulozno pokušava da iskoristi svaku moguću situaciju da bi politički profitirala pred izbore 17. decembra. Preko svojih ljudi pokušavaju da podbune narod na razne štrajkove, a potom to da predstave kao nepolitički štrajk, za prava radnika. Kao što je raskrinkan i lažni poljoprivrednik koji stoji iza protesta poljoprivrednika, tako su i vrlo brzo maske pale i povodom brutalnih napada na JP Pošta Srbije.

Najpre je direktor Pošte Srbije, Zoran Đorđević demontirao brutalne laži i dezinformacije povodom novog logoa Pošte, a potom je država uspela i da postigne dogovor sa radnicima Pošte o poboljšanju uslova rada i izašla u susret svim realnim zahtevima. Dogovor sa radnicima je postignut, a ostali su nezadovoljni samo politički aktivisti, koji bi da u svakoj napetoj situaciji ušićare u susret izborima.

Kao što smo već pisali, u štrajk poštara umešan je zbog sopstvenih interesa  tajkun Dragan Šolak koji ima  firmu "D Ekspres" koja ima interes da ruši JP "Pošte Srbije" jer obavlja uslužne delatnosti koje radi i ovo javno preduzeće. Šolakova firma  "D Ekspres" je direktan konkurent JP "Pošta" u obavljanju poštanskih usluga, a posebno u slanju paketa.

Zbog obustave rada poštara su određeni klijenti Pošte bili prinuđeni da slanje paketa vrše preko Šolakove firme. Tako se na mnogim mestima u gradu nalaze paketomati od "D Ekspresa", a ne JP Pošte.

Šolak želi  da preko svoje firme  preuzme poštanski biznis slanja pošiljki od Pošte, a zbog štrajka poštara, neke firme prešle su da posluju preko "D Express" i ne znajući da je ta firma Šolakova.

Priznanje na N 1 da je štrajk bio u interesu Šolaka! 

Da je sve ovo tačno, nehotice je otkrila u programu i voditeljka Šolakove N1. Iako je prvobitno rekla kako iz Šolakove firme poručuju da im nije u interesu štrajk poštara, kada joj je opala koncentracija pred kraj , u odjavi, imala je frojdovsku omašku i priznala je da je obim posla Šolakove firme drastično povećan nakon štrajka. Pa poslušajte ovo priznanje da je štrajk poštara u direktnom interesu Šolakove firme, kojoj je doneo profit. 

Ovo je samo još jedan dokaz da žuta NATO koalicija želi da podbunjivanjem velikih sistema poput Pošte, parališe sistem i otpočne novu obojenu revoluciju. Misle da će uspeti na način kao i 2000. godine, kada je takođe počelo sa štrajkom rudara u Kolubari. Narod Srbije ne da se prevariti opet i 17. decembra će đilasovci dobiti odgovor kakav zaslužuju. Dobro je što im se čak i na njihovim televizijama omakne istina, pa nehotice otkriju kakve prljave poslove i zarad čijih interesa obavljaju. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike