Osvedočeni srbomrzac govori za N1: Gujon raskrinkao mrzitelja Srba - "kredibilnog" sagovornika tajkunskih medija!

02.11.2023

19:48

0

Derens javno podržava nezavisno Kosovo i godinama napada Francuze koji se bore za srpski narod na Kosovu i Metohiji

Osvedočeni srbomrzac govori za N1: Gujon raskrinkao mrzitelja Srba - "kredibilnog" sagovornika tajkunskih medija!
Arno Gujon - Copyright Tanjug/Strahinja Aćimović

Poznati humanitarac Arno Gujon, koji je nedavno pristupio Srpskoj naprednoj stranci, raskrinkao je sagovornika N1 Žan-Arno Derensa, jednog od učesnika skandaloznog gebelsovskog uratka tajkunske televizije po nazivom "Ja Aleksandar - državni gambit".

 

- N1 našao za shodno da o Predsedniku Srbije govori kontroverzni francuski "novinar" Žan-Arno Derens koji već 25 godina vodi antisrpski portal "le courrier des Balkans". Njegov sajt je osnovan uoči bombardovanja Srbije 1998. i od tada propagira antisrpsku propagandu uz jaku finansijsku podršku sa Zapada. Derens javno podržava nezavisno Kosovo i godinama napada Francuze koji se bore za srpski narod na Kosovu i Metohiji ili jednostavno misle drugačije od njega. Na prošlim izborima javno je podržao pokret "Ne davimo Beograd". Toliko o kredibilnosti i neutralnosti ovog sagovornika - naveo je Gujon na platformi Iks, ranije poznatoj kao Tviter.

 

 

 

Podsetimo, predsednica Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM) Olivera Zekić nedavno je za Informer istakla da emitovanje skandaloznog filma ne može da se zabrani jer REM po trenutno važećem zakonu nema ingerencije nad televizijama poput Nova i N1, s obzirom na to da su one registrovane u Luksemburgu.

- Jedino što REM može da uradi je da regulatornom telu Luksemburga uputi pismo, pošto su N1 i Nova S pod njihovom zakonskom regulativom. Ali sa tim telom mi nemamo dobru saradnju. U više navrata u prošlosti slali smo prigovore na određene sadržaje na N1 i Novoj S, ali smo posle šest do osam meseci dobijali nemušte odgovore - kazala je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike