Amerikanci naredili srpskoj opoziciji: Svi u jednu kolonu protiv Vučića, zato što ne da Kosmet i Republiku Srpsku!

18.10.2023

16:27

0

Prema rečima odlično obaveštenih izvora, u krugovima američke "duboke države" odlučeno da ,, Vučić mora da ode, jer neće da ih sluša''

Amerikanci naredili srpskoj opoziciji: Svi u jednu kolonu protiv Vučića, zato što ne da Kosmet i Republiku Srpsku!
Ilustracija - Copyright Profimedia

Amerikanci su, preko organizacije NDI (Nacionalni demokratski institut) naložili tzv. srpskoj opoziciji da, kako zna i ume, na izbore ide sa jednom listom - svi protiv Aleksandra Vučića!

- Traže da se svi oni ujedine, da nastupe na jednoj listi, i levi i desni i žuti i crni i veliki Srbi i veliki antisrbi, svi zajedno kao nekada DOS - prenosi Informer reči izvora bliskog američkim visoko pozicioniranim diplomatama i navodi da je, prema rečima odlično obaveštenih izvora, u krugovima američke "duboke države" odlučeno da ,, Vučić mora da ode, jer neće da ih sluša''. 

Evo zašto im Vučić smeta

- Njima jako smeta predsednik koji je od Srbije napravio ekonomski moćnu i politički nezavisnu državu koja odbija da se odrekne nacionalnih interesa. Njima na vlasti trebaju predstavnici bivšeg režima jer znaju da bi Srbija pod njima bila slaba država koja bi brzo i bez otpora predala Kosovo, uvela sankcije Rusiji, odrekla se Republike Srpske i svakog drugog vitalnog srpskog nacionalnig interesa - objašnjava jedan od upućenih sagovornika.

 Zbog svega toga što su Amerikanci  naredili, dok su Šolakovi medijsko-politički poslušnici požurili da naređenje i poslušaju. 

Hoće da slome Srbiju

I baš zato sada i Dragan Đilas i Miroslav Aleksić i Marinika Tepić, ali i Miloš Jovanović sa svojim lažnim tzv. patriotama na sav glas odjednom govore o potrebi "prevazilaženja razlika" i formiranju jedne izborne liste. Svi oni, sada je očigledno, imaju samo jedan cilj - da sruše Aleksandra Vučića, da predaju Srbiju na tacni stranim neprijateljima, i da, što je njima najvažnije - napune svoje džepove.

Izbori u decembru, po svemu sudeći, odrediće sudbinu svih nas i sve naše dece. A nema više nikakve dileme - svaki glas za bilo koga od njih jeste glas za  Đilasa i ostale koji slušaju naređenja stranaca. Zato, u pamet se braćo Srbi! 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike