Nedelja sa predsednikom: U snagu i ugled Srbije su me uverila prijateljstva koja smo iskovali baš kada je bilo najteže

26.03.2023

11:36

0

Autor: I.K.

Duh našeg naroda nije se promenio – hrabrost, ponos i čast ostali su čvrsto utkani u temelje naše države

Nedelja sa predsednikom: U snagu i ugled Srbije su me uverila prijateljstva koja smo iskovali baš kada je bilo najteže
Viktor Orban i Aleksandar Vučić - Copyright Twitter / Viktor Orban

Tradicionalno, predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavljuje pregled aktivnosti u protekloj nedelji i izdvaja najznačajnije dodagađaje.

-Gotovo četvrt veka je prošlo od tog 24. marta 1999. godine, a sećanja su i dalje sveža. Mnoge rane nisu još zacelile, neke neće nikada, naveo je predsednik.

Duh našeg naroda nije se promenio – hrabrost, ponos i čast ostali su čvrsto utkani u temelje naše države, isto kao što su odvažnost, istrajnost i srčanost naših ljudi prokrčili put na kojem sada kreiramo budućnost.

-U nedelji za nama, potpisali smo brojne bilateralne dokumente o saradnji sa Italijom, čime smo dali još jedan snažan impuls našoj ekonomiji. Ono što me je ponovo uverilo u snagu i ugled Srbije, jesu i prijateljstva koja smo iskovali baš kada je bilo najteže: sastanci i razmena mišljenja sa Nikosom Dendijasom, a na kraju nedelje sa Viktorom Orbanom i Peterom Sijartom, dali su novi zamah odličnim odnosima između naših zemalja, kao i planovima za velike projekte koji su na vidiku. Živeće Srbija! poručuje predsednik Vučić.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike