"Posle Brisela, malo svežeg vazduha u Beogradu": Orban oduševljen prijemom kod predsednika Vučića, odmerili snage u bilijaru! (FOTO)

25.03.2023

13:53 >> 14:03

0

Vučić je sa premijerom Mađarske Viktorom Orbanom i ministrom spoljnih poslova Peterom Sijartom, sa kojima je razgovarao o razvoju geopolitičke situacije

"Posle Brisela, malo svežeg vazduha u Beogradu": Orban oduševljen prijemom kod predsednika Vučića, odmerili snage u bilijaru! (FOTO)
Viktor Orban i Aleksandar Vučić - Copyright Twitter / Viktor Orban

Mađarski premijer Orban zahvalio predsedniku Vučiću na partiji bilijara

Mađarski premijer Viktor Orban sastao se danas u Beogradu sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i naveo da su mađarsko-srpski odnosi na istorijski najvišem nivou.

 

 

"Posle Brisela, malo svežeg vazduha u Beogradu. Mađarsko-srpski odnosi su na istorijski najvišem nivou. Hvala vam za partiju i prijateljstvo predsedniče Vučiću", napisao je Orban na svom Tviteru uz fotografije sa partije bilijara koju je odigrao sa predsednikom Srbije.

Podsetimo, Vučić je sa premijerom Mađarske Viktorom Orbanom i ministrom spoljnih poslova Peterom Sijartom, sa kojima je razgovarao o razvoju geopolitičke situacije, procenama, planovima, novim projektima i saradnji.

- Posle tri i po sata razgovora o svim strateškim pitanjima saradnje izmedju Mađarske i Srbije, odigrao sam prijateljsku partiju bilijara sa Viktorom Orbanom. Ponosan na prijateljstvo Srba i Mađara i zahvalan Orbanu što je uložio mnogo truda i energije da to prijateljstvo bude suštinsko i iskreno - istakao je Vučić.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike